Виенският премиум кафе бранд Julius Meinl отбелязва глобалното събитие „Плати с поема“ в България. То се случва веднъж в годината на Световния ден на поезията – 21-ви март. В избрани заведения (които са се включили в кампанията) посетителите могат да заплатят за чаша кафе Julius Meinl като напишат авторска поема или споделят стихове от любими поети и дори рефрени от песни.

Повече от 155 години Julius Meinl е посланик на виенската кафе култура, която в исторически план вдъхновява артисти и писатели, предлагайки им творческо пространство, където да споделят и обсъждат своите идеи и креативна работа.

В Julius Meinl вярваме, че кафето наистина играе важна роля, в отключването на вдъхновение и за това сме превърнали в наша мисия да инспирираме хората и да правим света по-добър с поезия.

Световният ден на поезията (21-ви март) и „Плати с поема“ е събитие, което хиляди почитатели на марката очакват с нетърпение, като единствения ден в годината, в който можеш да заплатиш кафето си с поема.

Тази година Julius Meinl в партньорство с изпълнителя и автор на песни с платинен статут Том Одел, съветваме хората да оставят телефоните настрана; да се „изключат“ от мрежата, за да преоткрият себе си и вдъхновяващия свят наоколо.

Всички, които посетят заведенията, участващи в кампанията „Плати с поема“ ще могат да платят за кафето си със стих или цитат от любимо стихотворение.

Събитието е световно и се случва в един и същи ден в повече от 40 държави.

Кампанията Плати с поема се провежда в избрани обекти, които са приели да участват в нея, на територията на цялата страна. Пълният списък със заведения може да намерите тук.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара