Световноизвестната канадска психоложка Лиз Бурбо пристига в България на 20 март. Тя идва по покана на Наталия Кобилкина, за да изнесе 2 семинара.

На 78-годишна възраст Бурбо има 25 издадени книги, преведени на 20 езика, разпространявани по целия свят и продадени в над 50-милионен тираж. Преподава в над 25 държави на 9 езика, като за първи път ще бъде у нас. Черпейки от собствения си опит, от собствения си труден път и грешките, допуснати по него, основната й цел е да помага на хората да бъдат здрави, да открият мисията си в живота и да изградят хармонични отношения със себе си и другите.

На 21 март в София Лиз ще проведе един от най-нашумелите си семинари: „5 травми, които ни пречат да бъдем себе си“. Той ще помогне на присъстващите да разберат по-добре петте емоционални травми: отхвърляне, изоставяне, унижение, предателство, несправедливост, и да открият как те ги спират да бъдат себе си. Ще прозрат първопричината на своите проблеми в живота и ще могат да излязат от този омагьосан кръг. Ще видят как се формира невротизмът в техните избори и как той се отразява на техните близки и това ще промени отношението им към самите себе си и към другите завинаги. Осъзнаването на петте травми води към лекуване и неутралност – всеки получава свободата да бъде себе си.

Бурбо е известна също така със своята способност да помага на хора да станат успешни, намирайки тяхната мисия в живота. Затова вторият й семинар, който ще бъде на 23 и 24 март, е на тема: „Благоденствие и изобилие – система за забогатяване“. Психоложката е разработила собствена система, която пренастройва мозъка на съвсем ново ниво и променя вибрацията от бедност в богатство.

Семинарите ще се проведат в зала „София Гранд“ на хотел „Маринела“, като има възможност и за онлайн достъп. Билети се продават на сайта www.natalia.bg.

Лиз Бурбо започва своята професионална кариера през 1966 г. в сферата на продажбите, като работи за международна компания и постепенно се превръща в един от най-успешните мениджъри в Северна Канада. Тя задържа позициите си 18 години и през този период обучава повече от 40 000 души да осъзнаят по-добре потенциала си и да станат успешни в продажбите и бизнеса. Обаче това, което забелязва Лиз, е, че повечето хора не постигат успех, защото те не осъзнават своята цел и мисия в живота. И тази мисъл  я кара да се откаже от стабилната кариера, която е изградила до този момент и да стартира собствен бизнес.

През 1984 г. Бурбо отваря своята първа школа, в която изнася лекции на тема: „Как да запазим здравето си“. Познанията й са от личен опит, след като успява да пребори своите проблеми с излишните килограми и здравето. Когато променя своето тяло и влиза във форма, тя пише книга със заглавие „Слушай своето тяло – твоя най-голям приятел на земята“, която става бестселър, продадена в няколкомилионен тираж и след 35 години тя все още се продава така. Огромен брой хора по целия свят разбират как, променяйки мисленето си, могат да оздравеят. Паралелно с пристигането на психоложката, у нас излиза ново, препаботено издание на книгата й.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара