Детската триколка е успешен аналог на класическата количка, при която възможностите са значително по-малко, отколкото при първото изделие. Предназначени са за бебета и за деца, а някои модели са снабдени и с педали за самостоятелно управление. Повечето видове са сгъваеми, което ги прави практично решение за родители, които често пътуват с автомобила си на къси и дълги разстояния, или просто нямат достатъчно място в дома си. 

Детски триколки

Какво представлява детската триколка

Това е вид превозно средство за деца, което има функционална и развлекателна насоченост. Снабдено е с три колела и се отличава с изключителна маневреност, която го прави незаменим атрибут по време на разходката в парка. Могат да се открият както бебешки модели триколки, така и такива за по-големи хлапета, които вече могат да използват сами приспособлението. На пазара излизат все по-нови и впечатляващи версии на този вид количка, която освен удобна, е и финансово достъпна. 

За каква възраст е подходяща

Преди да закупите детска триколка, се уверете, че детето Ви е готово за нея. Най-ранната възраст да я включите в ежедневието е 1 годинка, но всичко е много относително, защото най-важното е детето да се чувства спокойно и комфортно, возейки се в нея. Сред най-предпочитаните предложения са 3 в 1 триколките, които имат дръжка за управление от родител, поставка за детските крачета, регулируем сенник, багажник и колани за сигурно придвижване. В Рая Тойс ще откриете модели за следните възрасти:

  • 1-2 г.;
  • 2-3 г.;
  • 3-4 г.;
  • 4-5 г.;

Всички предложения са изработени от качествени и устойчиви материали, притежават атрактивен дизайн и са снабдени с множество екстри за едно изключително преживяване на три колела. 

На какво да обърнем внимание при избора й

Когато дойде време да изберете превозно средство на три колела, обърнете внимание на материалите за изработка, марката, серията, цвета, предназначението (за момиченца и за момченца), възрастта, цената и всички налични функционалности/екстри. Така селекцията ще е успешна, а покупката изгодна във всяко едно отношение. 

Защо да купим от Рая Тойс

Рая Тойс е магазин, който много български семейства вече избраха. Направете същото и Вие, за да отгледате детето си, заобиколени от комфорт, удобства и съвременни решения, които си струват. За едно по-щастливо детство и повече чисти усмивки заложете на Рая Тойс и бъдете перфектни в ролята си на родители!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара