„Имаме време да работим и време да обичаме. За нищо друго не ни остава време“. Така казва Коко Шанел в началото на миналия век и днес тази фраза изобщо не е загубила актуалност. Все по-напрегнатият ни ритъм на живот ни диктува своите условия и лично за нас ни остава все по-малко време.

Възможностите да се погрижим за външния си вид за щастие също нарастват и съвременната жена вече разполага с огромен асортимент от  подмладяващи процедури. Остава само проблемът как да намерим време за всичко това.

Лекарят дерматолог и козметолог, членът на Европейската асоциация на дерматолозите Ирина Капшученко  разказва кои процедури ще ни позволят да постигнем  бърз и ефикасен резултат.

Как да изберем универсален пилинг на кожата?

Далеч не всички процедури може да се комбинират в един ден, повечето от тях се нуждаят от продължителна подготовка и по-нататъшен възстановителен период. Нещо повече – някои процедури може да се извършват само през определени сезони. Какво да правим? Как да се справим, да намерим време и за работа, и за любов, и за себе си? Отговор има и не става дума за магия, а за нещо много подобно. Най-новата уникална разработка на италианските специалисти е биостимулиращият ревитализиращ пилинг BioRePeelCI3 – уникален двуфазен патентован медицински препарат.

BioRePeelCI3 действа едновременно в три направления:

  • Биостимулация;
  • Ревитализация;
  • Пилинг.

И всичко това без инжекции, болка, анестезия и продължителен възстановителен период! Тези ефекти станаха възможни, благодарение на това, че продуктът включва две фази на активните компоненти с различна плътност  и физически характеристики, които засилват и удължават ефектите си взаимно.

В BioRePeelCI3 хармонично се съчетават двете фази на активните компоненти: липофилната и хидрофилната.

Първата фаза е липофилната

Тя плува на повърхността над хидрофилната фаза, като предотвратява контакта с кислорода вътре във флакона. Освен това съдържа активни компоненти, осигуряващи редица действия:

Стабилизация и защита.

Предотвратява окисляването на трихлороцетната киселина и стабилизира формулата, като изолира водната фаза от окисляващата среда.

Обвиване и транспортиране. Намалява изпаряването на влагата през кожата и спомага за проникването на основните активни компоненти.

Регенерация. Възстановява и поддържа хидролипидната мантия.

Хидратиране. Засилва хидратирането чрез преки и косвени механизми.

Втората фаза е хидрофилната

Тя съдържа иновативна смес от излющващи киселини, аминокиселини и витамини. Нестабилна в чист вид, благодарение на липофилната фаза не налага да се съхранява в хладилник и е по-трайна. Осигурява редица действия:

Биостимулация. Стимулира активността на фибробластите и активизира процесите на растеж и биосинтез на кожата.

Ревитализация. Засилва клетъчната регенерация и изработването на колаген, еластин и хиалуронова киселина.

Пилинг и кератолизация. Отстранява загрубелите повърхностни клетки на роговия слой, като разрушава връзките между корнеоцитите. Този процес засилва проникването на активните компоненти.

Борба с бръчките и антиоксидация. Чувствително намалява бръчките и неутрализира свободните радикали.

Борба с акнето, комедоните и разширените пори.

Една процедура, две фази, три насоки на действие и цели девет ефекта!

За кого е подходящ биостимулиращият ревитализиращ пилинг BioRePeelCI3?

Процедурата биостимулиращ ревитализиращ пилинг BioRePeelCI3 е максимално щадяща, приложима през всички сезони и много добре се комбинира с други процедури. Тя е подходяща за повечето клиенти с различни типове кожа и от различни възрастови групи, като дава незабавен резултат, не изисква продължителна и сложна подготовка, нито възстановителен период.

Формулата BioRePeelCI3 позволява да се избегнат инвазивните методи на приложение, което означава: никакви игли, болка или белези след процедурата.

BioRePeelCI3 се произвежда в два варианта: за лицето, шията, деколтето, а също за цялото тяло. Това позволява да получим желания резултат на комплексно подмладяване на всяка зона от тялото с помощта на един многофункционален продукт. Благодарение на щадящите свойства и способност за възстановяване на хидролипидното фолио BioRePeelCI3 се комбинира с голям брой други процедури, като засилва техния ефект и пести време на клиента. Доказана съвместимост с инжекционни процедури (мезотерапия), фотостимулация, радиочестотни процедури и повърхностни процедури.

Процедурата с биостимулиращия ревитализиращ пилинг BioRePeelCI3 е вълшебен еликсир на младостта, който ви дава власт над времето и ви позволява да го използвате за себе си и своите близки.

Ще го откриете в Козметичен център Persona

Facebook Twitter Google+

0 Коментара