Коледният дух е вече тук! Зарадвайте себе си и близките си с козметичните адвент календари.

Адвент календарите са една от забавните традиции преди Коледа. Идеята на тези коледни пакети с 24 номерирани кутийки, е да ни помогнат да сме по-усмихнати в дългите днипре ди Коледа и да се насладим на малките подаръчета, които ще отваряме всеки ден преди Бъдни вечер. Това със сигурност е един от най-забавните начини да направим очакването на празниците още по-приятно и забавно.

Предлагаме ви селекция от коледни адвент календари с козметични изненади.

АДВЕНТ КАЛЕНДАР – ПРИКАЗКА ОТ L’OCCITANE

Тази година коледния календар на L’Occitane разказва приказки… Прилича на книга с митове и легенди и проследява историята на бадемовите дръвчета в Прованс.  Зад всяка от 24-те вратички ще откриете неустоими изкушения и съкровища!

NIVEA АДВЕНТ КАЛЕНДАР 2019

NIVEA Адвент календар съдържа 24 продукта за грижа за кожата, косата, ръцете, устните и тялото. Красивите изненади зад прозорчетата на Коледния замък ще направят декември още по-празничен и вълшебен.

ИЗНЕНАДИТЕ НА KORRES

Отброявайте дните до Коледа! Откривайте по една неустоима изненада всеки ден! Селекция от 24 бестселъра на Korres за лице, коса и тяло.

ИЗНЕНАДИТЕ НА ЕSSENCE

Адвент календарът на essence spread the magic! ще внесе допълнителна порция магия, за да направи дългото чакане до Коледа по-сладко! С 24 специално подбрани и нежно подредени подаръци.  Независимо дали блестящ хайлайтър, червило в коледно червено или ароматни соли за вана – изненадите в адвент календара със сигурност ще накарат очите ти да заблестят като снежинки на фона на зимното слънце всяка сутрин до празничния ден.

Адвент календарът съдържа няколко фаворита от стандартния асортимент в пълен размер, както и лимитирани продукти със специален, коледен дизайн. Всеки истински фен на essence трябва да го притежава! Календарът включва продукти за устни, нокти, лице, очи и ръце, както и сладки аксесоари, които ще ти бъдат полезни в подготовката за коледните празници.

Изненадите са пакетирани в малки кутии, декорирани с вдъхновяващи послания. Календарът е с формата на виенско колело и стои красиво на дамската тоалетка и под коледната елха.

КОЛЕДЕН КАЛЕНДАР „BEAUTY”

The Body Shop са подбрали 24 освежаващи изненади от колекцията си за баня и тяло – включили са както лимитираните коледни серии, така и най-харесваните продукти от клиентите. Зад две от вратичките на този календар ще откриете душ-гела British Rose и тропичния крем за ръце с манго.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара