Готови ли сте за пътешествие в един вълшебен свят?

„12 часа преди Коледа“ е дебютният роман на младата българска авторка Десислава Чучулайн. Книгата е магическа история, която отвежда читателя на приключение през различни светове и измерения, за да им напомни какъв е истинският смисъл на празниците. Романът е насочен към всеки, който иска да се потопи в стойностна и смислено написана книга, която носи топлина и уют.

„12 часа преди Коледа“ е в книжарниците от 27 ноември, а официалното ѝ представяне ще се състои на 3 декември от 19 часа в бар Black Flamingo.

Някои вълшебни истории оживяват малко преди Коледа…

Златни символи засияват по ръбовете на една книга и това ще преобърне живота на няколко души…

Един книжар и една млада жена, отдавна изстинали към уюта на празниците, ще се отправят на пътешествие във времето, което ще предопредели не само тяхната съдба, но и Баланса на Реалността. Някъде на Земята има тайнствена книга, която ги свързва, и макар те да не го знаят, дванайсет часа преди Коледа, страниците ѝ ще засияят, а по ръбовете ѝ ще изпъкнат мистериозни символи. В търсене на своя нов Книжар Главната книга ще се телестранира на Земята и ще припомни на двама души кои са истински важните неща в живота. Шепа магьосници, катерица с глава на койот, призрак и един телепортер ще забъркат магории и смръкотии, за да притежават книгата.

Но кой ще бъде избраният?

Десислава Чучулайн е мениджър „Корпоративни комуникации“ в голяма финансова институция. Работи предимно в областта на дигиталните комуникации. Завършва бакалавър „Връзки с обществеността“ в СУ „Св. Климент Охридски“ , а след това се дипломира като магистър Икономист със специалност Маркетинг в УНСС. Дълги години трупа опит в едни от най-големите PR и рекламни агенции в България. Реализира комуникационни кампании за редица световни брандове.

От четиригодишна обожава да рисува и за нейн късмет родителите ѝ я записват да кандидатства в първи клас в паралелка с разширено изучаване на изобразително изкуство. Приемат я и така прави първите си стъпки. Неин преподавател е художникът Панайот Панайотов. Участва с картините си в множество национални и международни конкурси за детска рисунка и получава отличия за работите си. Още от най-ранна възраст развива въображението си и се научава да цени изкуството във всичките му форми.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара