Мнозина мислят, че компанията LG се занимава изключително с производство на умни устройства и техника, но не всичко е както изглежда на пръв поглед. Специалистите от LG Life Sciences, която е дъщерна на корпорацията LG и е специализирана в медико-биологичните изследвания, създаде хитът на хилуроновите филъри Ивор (Yvoire).

Какво влиза в състава на дермалния филър?

Не случайно хилуроновата киселина се счита за лидер сред филърите за контурна пластика. Yvoire e още един филър в чийто състав тя се явява основен действащ компонент. Естествено, прилага се киселина с неживотниски произход. В рамките на последните 14 години нейната ефикасност не веднъж е била доказана. Синтетичната киселина е доказано по-безопасна за организма.

В по-плътните филъри Ивор между молекулата на киселината се намират хоризонтални връзки, което позволява не само да създават допълнителен обем, но и да изглаждат мрежта от бръчки и неравности по кожата, поддържайки равномерна структурата на епидермалната повърхност.

Преимущества на филърите YVOIRE

Препаратът е 100% биоразградим, т. е. с времето той се разпада напълно и по естествен начин се извежда от организма.

До момента филърът Yvoire може да се похвали със сертификати за качество от Европейската дирекция по качеството на лекарствените препарати, както и със сертификати от министерствата на здравеопазването на всички водещи в козметичната индустри страни в света.

В САЩ все още текат клиничните изпитания на препарата, но първите етапи от тестовете са успешно преминати.

Възможностите на препарата

Филърат е предназначен за отстранение на възрастовите изменения на кожата и коригиране на някои външни недостатъци на кожата. През годините в които се използва, е доказал своята ефикасност.

Той е изключително успешен при отстраняване на:

  • „Пачи крак“ около очите;
  • Мимически бръчки и гънки с различна дълбочина;
  • Недостатъчен обем на устните;
  • Неправилна форма на устните;
  • Запълване на слъзните канали;
  • Неправилен овал на лицето;

Разновидности на препарата

С един филър няма да решите всичките си проблеми затова е разработена цяла серия филъри Yvoire. Всеки от компонентите работи на определено подкожно ниво с което се постига и изискуемия ефект. В серията филъри Yvoire изпъкват два препарата:

  • Yvoire Classic – използва се за решаване на стандартни проблеми, като запълване на „слъзния улей“, „недостатъчен обем на тъкан“, „дълбоки бръчки и гънки“ този филър се вкарва в дълбокия слой на кожата, тъй като той се отличава с висока концентрация на хилуронова киселина (22мг/мл) и с по-гъста консистенция.
  • Yvoire Volume – най-плътният филър от серията. Лекарите го използват при увеличаване обема на скулите, подбрадието, скулите. Убождането става в подкожния слой при което се вкарва достатъчно количество хилуронова киселина – 22 мг/мл

Противопоказания

Инжектирането на хилуроновия филър не се препоръчва само на хората, които имат повишена чувствителност към хилуроновата киселина.

Какво трябва да се знае от тези които избират Yvoire?

Филърите от пето поколение са изключително щателно тествани в Корея. В експеримента са участвали 41 жени. Възръстта на всяка от участничките е в диапазона от 30 до 55 години. Всяка е искала да се избави от бръчкита на устните и около носа. Като резултат, експертите установили, че препаратът в пълна степен удевлетворява очакванията им и за определения период отстранява проблема.

В контурната пластика с Yvoire анестезията се използва крайно рядко. Тя не се налага тъй като убождането се прави с много тънка игла. Изключение се прави само за пациенти с изключително чувствителна кожа. Резултатът е виден веднага след процедурата, но продължителността му е не повече от половин година.

У нас с високотехнологичното откритие на LG работи д-р Олеся Велинова, дерматолог в център по естетика Persona. Д-р Олеся Велинова има над 8-годишен опит зад гърба си, който е натрупала по време на работата си в Москва. Една от клиниките, в които е работила там, е прочутата „Лин Лайн“, популярна като мястото, където политици и известни лица от шоубизнеса на Русия се разкрасяват и подмладяват.

Дерматологът на руския елит  вече работи и върху лицата на българските звезди. Съвсем скоро тя стана водещ специалист-дерматолог в център по естетика – Persona. Според доктора на руския елит, както наричат водещия специалист от Москва, който иска да е модерен, е естествен. Това е топ тенденцията в естетичните процедури. Тя беше лансирана на конгреса в Монако и се заговори за нея още през миналата година, но вече е много по-ясно изрзаена. Времето на хиперкорекциите отмина и днес най-ценени са специалистите, които работят така, че да не си личи тяхната намеса.

“Восъчното лице” и големите патешки устни са отживелица.

Затова днес ботоксът е така разреден, че няма никаква токсична опасност. Той се разпределя па начин, че да се избегне лицето тип маска. Вече говорим за т.нар. full face, което означава подвижно, динамично лице. Нова тенденция е при корекциите да се използва само една ампула. Препълването, което личи, не е проява на професионализъм. Ако бъде поставена в 1, 2, 3 точки или векторно в “долината на сълзите”, умората изчезва, скулите се повдигат, погледът се отваря. Днес дермотолозите ползват ботокс, филъри, и мезоконци, но така, че само да компенсират някакви липси, а не да променят изражението на пациента.

Ако трябва да говорим за конкретни нови процедури, които са хит по света, а вече и в България, това са неинвазивните терапии, при които се работи с натурални продукти. Например, терапията Intraceuticals, която е уникален комплекс от хиалуронова киселина, витаминен комплекс и билки. Тя придава един много свеж, здрав и жизнен вид на кожата. Точно естествения здрав вид на кожата, който е модерен днес.

Разбира се, всяка кожа трябва да е редвно и добре почиствана и обгрижена, със същото внимание, с което се грижим за зъбите си, например. Новите филъри Ивор са точно това ново средство за елегантна, здравословна и компетентна грижа!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара