Нежно розово, като отражението на последните слънчеви лъчи в пухкавите облаци, видяно през кристалната прегръдка на някое младо шардоне. Видение, неустоимо като Маршмелоу, но и някак кинематографично секси в перспективата на пристегнатите пролетни тренчкотове и модни препратки от 50-те. Точно това е усещането за водещия цвят в пролетната колекция прически на единствените бизнес клас салони у нас – Inspire.

Коафьорите от артистичния екип на марката работят с целия спектър от красиви пастелни оттенъци: бледорозово с кремообразна текстура, лъскава сатенена повърхност и шикозен блясък, пенливо просеко, но с мек финал и контролиран интензитет на цвета.

Дълбок шоколадов цвят, какаови нюанси, класическите кестеняви цветове получават фин ъпгрейд през пролетта на 2019г. благодарение на сатенените акценти и супер полирана повърхност. При тази тенденция търсим задълбочаване на интензитета и омекотяване на Shadow hair.

Inspire развива като свой патент т.нар. color design или оцветяване на косата с авторски техники, адаптирани спрямо всяка индивидуална коса. Визажистите ни акцентират върху прецизното рисуване на воалите в предната част на лицето (т.нар. контуринг), запазвайки деликатната опушеност в корена и комбинирайки класическите балеаж и омбре за пресъздаване на модерната сега shadow hair.

Вдъхновени от цвета на Pantone за 2019 LIVING CORAL, коафьорите ни го претворят в мекотата на златните отблясъци и уюта на сладкия кестен.  Добавя се интензитетът на медта (copper) за индивидуално и характерно излъчване. Професионалните умения никога не са били толкова важни, колкото в създаването на този цвят, невъзможен за постигане в домашни условия.

Вижте всички актуални тенденции в прическите в Inspire Look Book Spring Summer 2019 – сезонната модна библия на веригата, разработена и заснета в България, като всички модели са действителни клиенти на марката. Разгледай я онлайн на inspirebg.com или влез директно във вдъхновяващия свят на Inspire  в салоните в Бизнес парк София, сграда 2, и  бизнес сграда GrafiX, Цариградско шосе 54Б.

ОТКРИЙ СВОЯ ЦВЯТ В САЛОНИ INSPIRE: Business Park Sofia, сграда 2, тел. 0888 88 97 46 сграда GrafiX, бул.  „Цариградско шосе”  54 Б, срещу The Mall, тел. 0879 19 20 21 или на www.inspirebg.com

Facebook Twitter Google+

0 Коментара