Блогът на Неделина Минчева Blueberries and sun е номиниран в конкурса Годишни награди за кулинарни блогове 2018  в категорията Здравословни рецепти – Най-добър блог с рецепти, които подобряват качеството на живот в дългосрочен план.

Петите годишни награди се осъществяват с помощта на МЕТРО.

Представяме ви менюто за звездна вечеря на Неделина Минчева.

Моята вечеря започва с:

Лимецови солети

Чудесен избор за разядка – много пристрастяващи, лесно приготвящи се и изчезващи за нула време. Когато ги направих съвсем случайно, всъщност толкова ми харесаха, че повече не исках и да чуя за купешки. Това е една от супер успешните ми рецепти и много й се радвам.

Следва:

Домашна пица „Маргарита“

Навяваща прекрасни спомени от Италия, с хрупкава коричка, тънко тесто и великолепен доматен сос в компанията на моцарела и домашен босилек.

Обожавам италианската кухня, още повече и след като се сгодих в Рим. Някак всичко стана тройно по-сладко. :)

Вегетариански тортили

Много харесвам тези тортили, защото са една – смея да твърдя – здравословна версия на познатия ни дюнер, но много по-свежа и вкусна.

Лично аз смятам, че когато храна е богата на свежи продукти, ние зареждаме тялото си максимално добре.

А, колкото по-добре зареждаме тялото си, толкова по-добре се чувстваме.

За десерт:

Овесено брауни със сладък картоф

Случайно зародила се в ума ми рецепта, увенчана с грандиозен успех сред моите познати, които не вярваха, че нещо толкова вкусно и сладко всъщност може да е направено с картоф. Определено добавям и шоколада отгоре за пълен разкош. :)

Сурови бонбони с кашу

С минимално количество продукти – максимален резултат. Никога няма да сбърка човек, ако си направи такива бонбони, дори и да не обича фурми, както например аз. Но определено бонбони с фурми са ми фаворит.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара