FOREO, шведският skin-tech бранд, представи своите първи футуристични LED маски за лице под марката FAQ™ Swiss. Колекцията FAQ™ 200 – интелигентни силиконови LED маски за лице, ще направи революция в анти-ейдж грижата. Маските ще отведат потребителя на пътуване във времето, връщайки часовника назад и премахвайки натрупаните години и бръчки от кожата.

FAQ 200  

Новите LED маски са разработени в отговор на нарастващата популярност на темата за борбата със стареенето. Използването на анти-ейдж продукти вече се наблюдава дори при тийнейджърите, които се притесняват от появата на бръчки. Докато през 2012 г. по-малко от 20% от жените в САЩ на възраст между 18 и 24 години са считали анти-ейдж грижата за важна (проучване на NPD Group), то през 2018 г. потребителско проучване (на The Benchmarking Company) установява, че вече над 50% от жените на тази възраст искат да добавят продукти против стареене в своята рутина.

„Учат ни, че красотата и младостта са пряко свързани. Също така всички знаем, че стареенето е неизбежно, но с колекцията FAQ™ 200 ние искаме да променим тези нагласи. Като иновативна биотехнологична марка, мисията на FAQ™ Swiss е да разшири границите и ускори процеса на развитие на науката в анти-ейдж сектора. Макар да знаем, че не можем да избегнем стареенето, със сигурност можем да повлияем на начина, по който се случва. FAQ™ Swiss използва най-мощните, най-съвременни технологии и съставки за борба със стареенето, за да презареди и подмлади кожата ви в уюта на собствения ви дом, без кабели и обемисти машини“, разказва Владимир Кутурило, генерален мениджър на FOREO за Източна Европа.

С какво LED маските за лице на FAQ™ Swiss се различават от всички останали на пазара?

На пазара има много различни LED маски за лице, но не всички функционират по еднакъв начин. Колекцията FAQ™ 200 – най-новата иновация на FOREO и подбранда ѝ FAQ™ Swiss, слага край на скъпите маски, които не осигуряват ефективно покритие на лицето. FAQ™ 200 е колекция от изцяло ново поколение LED маски, които се отличават с ултралек и изчистен швейцарски дизайн.

Те са безжични, с удобна за очите форма и неплъзгаща се лента за глава, която придържа маската на място, за да може да се движите свободно с нея. И двата модела от колекцията са изработени с флексибилен силикон, който е прозрачен и идеално приляга на контурите на лицето като втора кожа.

Другите LED маски на пазара имат крушки на различни места, което означава, че кожата се третира с LED светлина само в тези конкретни точки. Смарт маските на FAQ™ Swiss имат точки със светодиодна светлина, разположени на гъсто през много малки интервали по повърхността на маската, което гарантира, че всяка зона на лицето получава равномерно светлинно третиране. Освен това маските нежно нагряват кожата, за да разширят порите временно, така че LED светлината да може да проникне в кожата по най-ефективния начин.

FAQ™ 202, звездата на колекцията

FAQ™ 202, водещият продукт в колекцията, е идеалното решение за всички, които обичат да се грижат за кожата си и търсят нови усъвършенствани LED процедури за лице. Използвайки клинична LED терапия за постигане на видими анти-ейдж резултати, FAQ™ 202 разполага с 8 LED светлини с различни дължини на вълните (червена, синя, зелена, оранжева, лилава, циан, жълта), включително NIR (безопасна инфрачервена светлина), за да се справи с признаците на стареене и други проблеми на кожата чрез целенасочени процедури.

За най-добри резултати се препоръчва употребата на LED маските да се съчетава с FAQ™ 100, тъй като този уред осигурява най-персонализираното лечение за подмладяване, налично на пазара. FAQ™ 100 е най-безопасното в света устройство за електромускулна стимулация и радиочестотна терапия, което в комбинация с FAQ™ 202 осигурява най-ефикасното лечение. Можете да използвате FAQ™ 202 и като самостоятелен продукт, тъй като LED и NIR имат многобройни ползи. Преди да използвате което и да е устройство от колекцията FAQ™ 100 или FAQ™ 200, трябва да нанесете тънък слой от  праймъра FAQ™ P1 с мед от манука върху чиста и суха кожа, след което да използвате FAQ™ устройство или да масажирате с върховете на пръстите до пълното му абсорбиране. Направена с истински мед от манука, тази богата на хранителни вещества основа омекотява кожата и подобрява еластичността ѝ за естествено сияен тен.

Терапията с инфрачервена светлина (NIR) е мощен инструмент за подмладяване на кожата и борбата със стареенето. Използва се в медицината от десетилетия за лечение на различни кожни заболявания, но напоследък набира популярност и като начин на забавяне на признаците на стареене на кожата и подобряването на нейното здраве. Използването на NIR LED светлини стимулира производството на колаген, изглажда бръчките, премахва пигментацията и изравнява тена на кожата. Освен това, има противовъзпалително действие за по-здравословен вид на кожата – научно доказано е, че след 6-12 седмици последователна терапия се постигат видими резултати в подмладяването на кожата.

Маската FAQ™ 202 разполага с 600 светлинни репликатора,

излъчващи хиляди LED импулси в секунда, оптимизирани така, че да гарантира равномерно проникване на LED вълните във всички зони на кожата. Смарт маска за лице е свързана с приложение и предоставя възможността за предварително програмирани процедури, което я прави ваш личен дерма експерт. Освен това имате възможност да настройвате свои собствени процедури за максимална персонализация, която отговаря на специфичните нужди на вашата кожа.

FAQ™ 201 също е звезда, но с по-опростени функционалности

FAQ™ 201 е по-опростена като функции LED маска за лице от колекцията FAQ™ 200, подходяща за тези, които търсят лесна и удобна за използване LED маска за лице в уюта на своя дом. Тя е и версията, подходяща с потребители с по-оптимизиран бюджет.

Защо да инвестирате в продуктите на FAQ™ Swiss?

Като се започне от кремове и серуми против бръчки и се стигне до лазерни процедури и пластичните операции, днес на пазара определено съществуват множество методи за намаляване на признаците на стареене. Тези процедури, обаче, не могат да гарантират резултати и често са с твърде висока цена, което кара много хора да не могат да си позволят да се борят със стареенето. Колекцията FAQ™ 200 на FAQ™ Swiss е най-добрата инвестиция в здравето и външния вид на кожата. Инвестирайки в кожата си днес, ще се радвате на по-млада кожа в продължение на много години, като същевременно ще си спестите скъпите посещения в дерма клиника.

Стареенето е противоречива тема, която винаги е била обект на публични дискусии. За хората винаги е било важно да изглеждат по-млади и да запазят красотата си независимо от възрастта. FAQ™ Swiss, подбрандът на FOREO, си поставя за цел да промени представите и да премахне стигмата и наложения от обществото срам от процеса на стареене. FAQ™ Swiss иска да наложи „естествеността“ като синоним на „красотата“  и технологиите на бранда от последно поколение са просто инструмент, който ви позволява да подчертаете естествената си красота и да възвърнете „по-младата“ версия на себе си, напълно безболезнено и без рискове за здравето.

Продуктите на FAQ™ Swiss и FOREO могат да бъдат закупени на foreo.com или от notino.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара