Натурална красота, черно-бели кадри и аналогов апарат с лента – моделите на Visages се пренесоха в миналия век, за да покажат красотата в най-чистия ѝ вид. „Ерата на екстремния фотошоп си отива, издават от екипа на Жени Калканджиева, затова решихме да направим един календар, в който моделите на Visages показват истинските си лица.“

„Да направим календар, в който няма място за фотошоп и да заснемем красотата такава, каквато я виждаме всеки ден – реална, истинска, неподвластна на технологиите и пикселите, това беше смела идея, но сме щастливи, че я реализирахме, защото искаме да покажем, че реалността е безупречна“, споделя Жени Калканджиева.

Ирена Милянкова, Мария Митева, Куини Алис Николова, Анастасия Димитрова, Елисавета Стоянова, Соня Гиса са част от красавиците, които застават пред обектива на Костадин Кръстев-Коко, а Августина Маркова-Тути, избира стайлинг главно от български дизайнери. За косите се погрижи Благовеста Маркова за Georgi Petkov Salon, а гримът е дело на Слав Анастасов.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара