Усещането за сигурност при избора на бъдещ работодател е ключ към професионалното удовлетворение. Затова си струва да влезете в общността на Work or Not, където мненията на служителите стават наръчник за тези, които тепърва правят своите първи стъпки в света на работата. Те са полезни също и за хора, които са на пазара отдавна и искат да вземат решения за наемане на работа по-осъзнато. Четейки разказите на потребителите на Work or Not, можете да избегнете потенциални капани и да получите истинска представа за това, което ви очаква в новата фирма.

Твоята дума има стойност: Оценявай, помагай, изграждай общност

В WorkorNot.bg всеки глас се брои. Това не е само портал за четене. Неговите създатели са предоставили на интернет потребителите интерактивно пространство, където всеки работнически опит има значение. И твоят също! Оценявайте работодателите, споделяйте своите истории, и най-вече: помагайте на други да вземат осъзнати решения. Твоето слово може да повлияе на начина, по който работодателите отнасят към своите служители.

Възможностите на Work or Not

В портала можете да добавяте писмени мнения за работодатели. Няма ви ограничава никакъв лимит! Можете да опишете тези преживявания, които считате за най-важни: атмосферата в екипа, начините на комуникация, честотата на срещите, перспективите за развитие на кариерата и броя на наличните обучения. Освен това оценявате дали вашето сътрудничество с фирмата е било Положително, Неутрално или може би Негативно. В сайта Work or Not имате също достъп до обяви за работа, които в момента и в миналото е провеждал конкретен работодател.

Научете се какви възможности ви очакват

Работодателите често говорят за възможностите за професионално развитие, интересни обучения, спектакуларни пътища за кариерно израстване – но как изглежда това на практика? Е, вероятно сам знаеш, че често е различно. Думите изглеждат красиво в обявата за работа. Но практиката показва, че е по-добре да проверите средата, в която искате да влезете. Получете достъп до преживяванията на други служители, преди да инвестирате своето време и усилия в трудния процес на рекрутация.

Балансирана кариера за осъзнати служители

Балансът между професионалния и личния живот е тема, която все по-често се обсъжда. Не е чудно. Когато този баланс е нарушен, много лесно се стига до професионално изгаряне. На пазара обаче има фирми, които подкрепят своите служители в поддържането на тази хармония, например чрез отделени зони за релакс, пълни със смях и забавление интеграционни пътувания, или гъвкави часове за начало на работа. Интересувате ли се от поддържане на баланса между личния живот и кариерата? Търсете подходящи работодатели!

Намерете работа, която ще ви вдъхнови

Вашата бъдеща работа може би чака да бъде открита! Влизайки в WorkorNot.bg, получавате ключа към света на заетостта – истински, реален, честен. Тук не само четете разкази, но също така участвате в разговора, като задавате въпроси и оставяте своите наблюдения. Заедно с другите членове на общността създавате място, което вдъхновява и позволява вземането на осъзнати решения. Не чакайте! Влезте в сайта workornot.bg веднага и оставете своето мнение за работодателя. Всички очакват това!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара