Свети Валентин наближава и с това драмите какво точно да подарите на любимия човек за празника. Но когато правите подаръци за Свети Валентин, ще трябва да се съобразите с няколко неща.

Бюджетът, нуждите на половинката ви и други неща навярно ще излязат на преден план. Но не се притеснявайте, защото ще ви представим няколко ексцентрични идеи за подарък, които могат да ви спечелят романтично гушкане и нещо повече!

Парфюм

За хора с възможности и липса на много идеи парфюмът може да бъде най-добрата опция. Можете да го поръчате онлайн и да пристигне в рамките на един-два работни дни.

Изберете парфюм, който отговаря на личността и стилa на вашия партньор. Парфюмът може да бъде много личен подарък, защото ароматът често носи спомени и емоции.

Ако знаете любимия аромат на вашия партньор или търсите нещо ново, с което да експериментирате заедно, това може да бъде идеалният подарък.

Персонализиран подарък

Ако имате малък бюджет, но искате да покажете, че човекът наистина е специален за вас, можете да го изненадате с добре обмислен подарък.

Подарък, който е персонализиран специално за човека, като например гравирано бижу, персонализирана книга със спомени или снимка в красива рамка. Това е чудесен начин да покажете, че сте вложили мисъл и усилия в подаръка.

Все пак трябва да знаете, че такива подаръци отнемат поне седмица за приготвленията, а и едва ли ще сте първите, които са се сетили с идея. Така че, ако това е вашият избор, побързайте.

Козметика

Качествената козметика винаги е добра идея, особено ако знаете какви продукти предпочита вашата по-добра половинка или ако искате да ги изненадате с нещо луксозно, което обикновено не биха си купили.

Можете да изберете продукти за грижа за лицето и тялото, декоративна козметика или комплекти за спа у дома, с които да се насладите на една необичайна вечер заедно!

Важно е да вземете предвид нещата, които най-добре допълват вашия партньор, за да направите подаръка по-специален и персонализиран.

Изживяване заедно

Подаръкът на преживяване може да бъде нещо, което и двамата сте искали да направите заедно, като например винен тур, гореща въздушна балонна разходка, концерт на любим изпълнител или уикенд в романтичен хотел.

Спомените от тези преживявания често остават завинаги. Можете да запечатате и всичко на снимки и клипове, а драги мъже, ако имате амбиции да докарате своята връзка на “следващото ниво” (предложение за брак), то това може да бъде идеалният момент с идеалния човек.

Ръчно направен подарък

Ако сте сръчни и искате да изненадате своята половинка със специален и неочакван подарък, можете да направите нещо със собствените си ръце, като например албум със спомени, ръчно писмо или картичка, ръчно изработена гривна, колие или декорация за дома.

Това добавя личен и уникален елемент към вашия подарък, а освен това е доста добра бюджетна идея. И все пак, ако живеете заедно, внимавайте да не ви хванат, докато “изработвате” подаръка.

Заключение

Подаръците за Св.Валентин са нещо специално. Затова не ги пренебрегвайте. Те показват оценяване и внимание към вашата половинка. А какво ще изберете, оставяме на вашата интуиция за любимия човек.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара