Българският топ фризьор Поли Гемеджиева се нареди сред 9-имата финалисти в световния конкурс Style Masters International Awards 2018 и представи уникална прическа на сцената на най-грандиозното фризьорско шоу в света в Барселона.

За първи път български фризьор достига до финала на конкурса и има възможност да участва на глобално ниво, състезавайки се с най-добрите в света. Модел на Поли на сцената в Барселона бе дъщерята на Лили Вучкова – красивата Елица Кънчева. Прическата й събра овациите на над 4000 гости – фризьори от цял свят.

Поли Гемеджиева стана национален победител на България за 2018 г. в конкурса Style Masters International Awards на Revlon Professional®, което и даде възможността да продължи напред в надпреварата. Тя се състезава с националните финалисти от над 30 държави, участващи в конкурса. От всички тях международно жури избра 9, които бяха поканени да представят своите модели на живо по време на фризьорския спектакъл Style Masters Show на 4 юни в Барселона. Финал на изявата й бе демонстрацията на сцена пред ентусиазираната публика.

„Това беше един от най-вълнуващите моменти в живота ми! Благодаря на семейството ми за огромната подкрепа и вяра в мен! Благодаря на всички приятели и колеги, които бяха до мен и стискаха палци! На голямата агитка, която развяваше знамена в публиката и на Интеркозметика за възможността да участвам в конкурса!“, сподели Поли след изявата си.

Шоуто Style Masters Awards 2018 се организира от Revlon Professional® и е сред най-мащабните фризьорски събития в света. Тази година то чества своя 10-годишен юбилей и събра над 4000 души от 72 държави, които станаха част от ефектен спектакъл. Сцената за представянията на живо бе над 600 кв.м., а над 800 кв. м. мултимедийни екрани направиха изживяването в залата незабравимо. Спектакълът показа актуалните тенденции в дамските прически за есента.

По време на шоуто бяха избрани и победителите в два големи международни конкурса. В надпреварата за дамска прическа The Style Masters International Awards 2018 световен победител стана испанката Мария Монтес Кампал. Рускинята Наталия Жшегловаa взе отличието за „Най-красив цвят“, а представянето на сцена донесе награда на Манди Лао Хой Манn от Хонг Конг. Призът „Млад талант“ (с участващи фризьори до 21 години) отиде при рускинята Женета Шекхович.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара