L’Oreal представи иновативно умно огледало, което ни дава възможност виртуално да видим как ще изглеждаме с определен грим и дали той ще отива на тоалета ни.

Това се случи по време на изложението Viva Technology 2018 в Париж. Технологията е все още прототип, създаден само за изложението.

Друга технологична иновация в красотата, която френският козметичен гигант демонстрира, е най-новата AR технология, разработка на ModiFace. Тя позволява на клиентите да проведат онлайн консултация на живо с професионален гримьор, който стъпка по стъпка ще им покаже как да се гримират правилно според чертите на лицето и кожата. Потребителите ще могат виртуално да тестват персонализираните съвети за грим, както и да пазаруват продукти онлайн.

L’Oreal демонстрира твърдо убеждение, че цифровите технологии ще бъдат неизменна част от бъдещото развитие на индустрията за красотата, като предлагат все по-добро виртуално потребителско преживяване.

Виртуалната технология за боядисване на косата е базирана на 3D изкуствен интелект, включваща приятен виртуален разговор между фризьорите и потребителите.

Онлайн иновация за пазаруване е управляван с глас „иконом“, който може да предложи персонализирани съвети за грижа за кожата, както и онлайн магазин за подходящи мъжки продукти за кожата, въз основа на разговор с потребителя.

Второто нововъведение е разработено за L’Orеal Paris в сътрудничество с китайския търговец на дребно Alibaba и представлява управлявано с глас огледало, което може да пазарува продукти за грим директно от TMall, базирано на харесвана от потребителя грим визия.

За пръв път в Европа SkinCeuticals представи Custom D.O.S.E, технология, която предлага персонализирана грижа за кожата, базирана на задълбочена кожна диагностика от дерматолог.

La Roche-Posay представи нова концепция за преживяване под душа, разработена заедно с френския старт-ъп Skinjay. Капсулираната душ технология ще даде на потребителите с чувствителна кожа възможността водата, която тече от техния душ, да е в комбинация с дерматологичната грижа за кожата от La Roche-Posay.

Kеrastase, луксозната професионална марка за продукти за коса, представи персонална диагностика на скалпа и косата, базирана на комбинация от мобилно приложение и лайвстрийм камера. Тази технология ще позволи на експертите в грижата за косата да препоръчват продукти, които най-добре отговарят на нуждите на техните клиенти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара