Няма съмнение – за огромна част от дамското войнство целулитът е козметичен враг номер едно. Разбира се, получава адекватното отношение. През студените месеци и войната ни с него е студена – понасяме го някак, но го държим под око и кроим стратегии за елиминирането му. Още с първите топли слънчеви лъчи толерантността ни към стария враг неумолимо се стопява и войната преминава към своята гореща фаза. Време е за антицелулитна офанзива.

Началото е ясно – корекции в хранителния режим, увеличаване на дневния прием на вода и на двигателната активност. Няма как да се справим иначе – досадната напаст е толкова упорита, че само комплекс от системно прилагани мерки може да ù противодейства успешно.

За да доведем борбата до категорична победа обаче е необходимо да действаме и локално – директно в зоните, засегнати от „портокаловата чума“.  Един добре подбран, качествен и ефективен козметичен продукт, прилаган редовно, ще направи резултатите от антицелулитната война много по-бързи, изразителни и трайни.

Нашето предложение за летящ старт на антицелулитна офанзива 2018 е Кройтерхоф Антицелулитен серум – продукт с доказана ефективност и качество, гарантирано от реномиран немски производител с над 50-годишна история.

Серумът представлява интензивна двуседмична терапия в домашни условия за бързи, видими резултати срещу целулита. В основата на формулата е високотехнологичният  патентован комплекс Кройтерхоф Антицелулитен серум, който комбинира карнитин, кофеин и есцин (от див кестен).

Със сигурност карнитинът и кофеинът са най-активните агенти за намаляване на мастните депа, познати в козметологията. Действат синергично – със своето мощно дрениращо действие кофеинът освобождава тъканите от задържаната вода и стимулира секрецията на ензима липаза, който разгражда мастните клетки. От друга страна, карнитинът ускорява преработката на мазнините в енергия и предотвратява отлагането им в организма.

Есцинът е много важно допълнение в състава на продукта заради своето изразено съдопротективно действие. Пропускливостта на венозните стени е една от главните причини за консолидацията на мастните депа в по-големи образувания – омразните „бучки“. Те влошават състоянието на подкожните тъкани, отслабват и изтъняват кожата и правят целулита много по-видим. Ето защо тонизирането на кръвоносните съдове е от изключително значение преодоляване на целулита.


Кройтерхоф Антицелулитен серум е много приятен за ползване. Има фина, бързо попиваща текстура, лек загряващ ефект и свеж аромат, идващ от натуралното масло от лимонова трева. Може да се прилага неограничено време или само в първите седмици на антицелулитната кампания. Подходящ е не само за бедрата, но и за другите проблемни зони на тялото – гърба, корема, горната част на ръцете.

Ще го откриете в аптеките или на bionat.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара