За всички почитатели на проектите „Направи си сам“ и за всички занаятчии, които се нуждаят от лек, удобен и прецизен инструмент за довършителните дейности по своите проекти, DREMEL Stylo+ е идеалното решение.

Компактните размери на Stylo+ го правят изключително лесен за работа, без да измаря ръката при по-дълги периоди на ползване, но същевременно изключително полезен инструмент за креативни личности, които обичат да се потопят в своите проекти.

Дизайнът на Stylo+ е разработен специално, за да осигури максимален комфорт по време на работа. Широчината му е едва 3 см, а комфортната ергономичната дръжка дава възможност за по-голям контрол на инструмента за максимална точност.

Въпреки малките си размери, Stylo+ е достатъчно мощен, за да се справи с почти всички довършителни и декоративни проекти. Можете да изберете различна скорост на работа, до цели 22 000 об./мин. в зависмост от материала, върху който работите.  Многофункционалността на уреда ще Ви позволи постоянно да преоткриете нови приложения и нови начини на работа. Stylo+ ще се справи еднакво добре при дърворезба, гравиране, полиране, почистване, шлайфане и други. Освен широкото му приложение, инструмента може да работи с голям брой материали: стъкло, мека или твърда дървесина, пластмаса, метал, кожа и камък.

Компактните размери на Stylo+, малкото му тегло и удобната дръжка го правят един безценен инструмент за всеки любител на проекти „Направи си сам“ и на всички занаятчии, които имат нужда от прецизен уред за своите довършителни задачи.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара