На 23-ти юли, в 5:00 часа, Слънцето ще навлезе знак Лъв и ще остане в неговото царство до 22-ри август.

Предстои разказ за най-топлото, харизматично, завладяващо и позитивно Слънце. Слънцето олицетворява деня, живота, нашата индивидуалност, мъжът и бащата в наталната карта. То е силата която ни събужда, стопля и дава енергия да започваме всеки нов ден.

През календарната годината, то съвсем справедливо успява да премине през всеки знак и на всеки отделя еднакво време. Така всеки от нас има своите слънчеви шансове да грабне колкото се може повече енергия и с нея да продължи по пътя си.

В колекцията на знак Лъв е любовта, романтиката, забавленията, удоволствията, децата, талантите, личната изява, театъра, влюбването, значимостта, хазарта и творчеството.

Сайтът на астролог Венета Матева

Колко хубави неща събрани на едно място…

Очаквайте от това време повече смях, забава и приключения. То ще бъде щедро на посрещнати изгреви и изпратени залези, на боси крачета в пясъка, на студени коктейли и горещи страсти, на търсещи очи и срещнати погледи, на тръпки по тялото и срещнати сърца. Ретроградната Венера ще помогне стари връзки да излязат на повърхността, а новите авантюри стремглаво да търсят място в графика ви.

Изпийте го това лято, като пресен фреш,

бяло фрапе или мартини с маслинка. В бизнес план не встъпвайте в нови отношения и бъдете предпазливи към инвестициите. Заложете на реклама, театър и бъдете готови за запознанства.

Хората, родени под знак Лъв сякаш невидимо носят своята корона с блясък, гордост и величие. Те излъчват чар, подправен със силна положителна енергия и светлина. Привлечени и обичани от прожекторите те винаги успяват да внесат своята различност и оригиналност в ситуации и преживявания.

Хората с Асцендент Лъв, привличат със своята уникална визия, израз на класа и достойнство. Лесно ще забележите буйните червени къдрици съчетани с бляскаво бижу и ярко червило в тълпата от добре облечени хора. Не се съмнявайте, ако бъдете заинтригувани и

пленени от човек, който се отличава

с добри обноски и магнетизъм. Със сигурност този човек носи в себе си енергията на знак Лъв и не отказва да я подарява и разпръсква наоколо.

Тези които са родени с Луна в знак Лъв, са истински магнит за приключения и позитивно настроение. Обичащи да се поставят на първо място, това са хората, които успяват да спечелят най-големите овации за себе си. Мъжете с качества на Лъв са забавни, интересни и харизматични. Ако търсите съчетание между интелект, чар и приятна компания имайте поне един представител на тази зодия сред приятелите си.

Това положение на Слънцето ще зарадва най-много представителите на знаците – Лъв, Овен, Стрелец, Везни и Близнаци. Те могат да очакват

прекрасни дни в личен и професионален план.

Родените под знак Водолей, Скорпион и Телец трябва да почиват повече и да се пазят от преумора. Времето не е подходящо за поемане на допълнителни ангажименти и започване на важни проекти.

На Козирозите и Рибите, това положение на Слънцето ще дава време за да подредят на ново приоритетите си и да създадат нова стратегия за действие.

За Девите периода е успешен да посяват мечти и желания чрез действия. Използвайте предоставените възможности, късмета и попътния вятър да бъдете успешни.

При Раците напрежението се успокоява и делата се подреждат от само себе си. Насладете се на хармонията и подкрепата на Вселената.

Поздравявам предварително всички малки и големи представители на зодията, като им пожелавам здрава, успешна и спокойна нова соларна година, изпълнена с много щастие и късмет.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара