„Най-добрият продукт в магазина с Том Керидж“ е предаване, което представя едно предизвикателство за занаятчийска храна. От домашна бира и опушено месо до ръчно изработени сирена, конфитюри и шоколади – светът е в разгара на революция на занаятчийските храни, а „Най-добрият продукт в магазина с Том Керидж“ има за цел да открие най-добрите нови хранителни продукти наоколо.

Снимка: © Outline Productions & All3Media International

В рамките на седем състезания и един финал тази вдъхновяваща поредица изправя един срещу друг малки производители на храни. На тях се предлага възможността да завладеят специализиран магазин за хранителни стоки, за да продават и показват своите прецизно изработени продукти. Във всеки тематичен епизод четирима производители със сходни специалитети се стремят да изкушат местните купувачи с вкусните си лакомства, но дали студено пресованото кафе ще се окаже

твърде модерно за местните жители, които пият чай?

Заедно с носителя на две звезди „Мишлен“ Том Керидж, писателката и ресторантьор Ниша Катона и експертът по занаятчийство Алисън Суон Паренте преценяват дали дадените продукти имат всички необходими качества, за да поддържат печеливш бизнес. От решаващо значение е, че производителите трябва да впечатлят не само съдиите – продажбите в магазина и привличането на вкусовите рецептори и финансите на местната общност са също толкова важни, за да може техният продукт да получи заветната титла „Най-добър в магазина“.

Премиерата е на 10 август 2023 г. от 13:00 ч. по 24 Kitchen. Предаването ще се излъчва всеки четвъртък от 13:00 ч.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара