Катя Райкова е първата българка, успяла да се нареди за втора поредна година сред десетте най-добри маникюристи в света. Нашенката впечатли международното жури по време на престижното международно Nail pro състезание в Лас Вегас.

Бюти форумът събира най-добрите професионалисти в областта на маникюра от цял свят, а Катя Райкова се включва в голямата надпревара с няколко свои авторски проекта.

Да попаднеш в топ 10 изобщо не е лесно и малцина са тези, които успяват да покажат достатъчно качества и креативност, за да влязат в тази класация. Ранглистата се съставя, след като се изчислят резултатите на участниците от последната състезателна година. След дузина призови места в различни категории, Катя попада във ВИП класацията, но се заканва, че успехът й изобщо не е причина да се отказва. В момента тя работи по подготовката и организацията на Nail Arena Profesional, част от дългоочакваната „Арена на красотата“ в София и прави финалния подбор на марка за лакове, които да внесе за първи път на българския пазар.

„Това не е никак лесна задача – от две години търся перфектният бранд, срещах се с експерти от Италия и САЩ, обиколих половината свят, за да открия моята марка, която е с безкомпромисно качество. Мисля, че вече я намерих.“, издава Катя, която съвсем скоро ще представи бранда официално и у нас.

Българката вече е известна сред бюти средите в САЩ с изключителните си работи, които представя по време на състезания, а наскоро и полската модна библия за маникюр – списание PAZNOKCIE посвети на Катя своята ВИП рубрика.

„За мен беше изключително преживяване да получа брой от любимото ми списание за маникюр, което следя винаги с интерес, и вътре да видя моите работи. Тръпката е невероятна и се радвам че екипът от Полша е забелязал това, което показах в САЩ“, казва още Катя.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара