Това е любовна игра. Това е страст на вкусовете и преживяване с чувства! Запомнете тези дати: 7-18 ноември 2017 г. в Банско, България. Този ноември, Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт кани гости на VI-ия Премиер гастрономически фестивал в Банско, за да отпразнува  любовта към вкусовете и страстта към кулинарните произведения.

Фестивалът тази година е по-вълнуващ от всякога! Кордон Блю Мексико и Кордон Блю Перу обединяват своите сили на ПРЕМИЕР, създавайки интригуващ Латино-американски фестивал.

Огромен брой очарователни екзотични гастрономически тайни и ценни съвети очакват да бъдат разкрити.

Шеф Омар Моралес от Кордон Блю Мексико ще ви научи на „Модерна мексиканска кухня за 5* градски и почивни хотели“ от 8-10 ноември 2017 г. Мексиканската кухня е нововъзникваща глобална тенденция в областта на гастрономията и туризма.

Шеф Грегор Фънке от Кордон Блю Перу ще ви научи на „Модерна перуанска кухня“ от 14-16 ноември 2017 г. Запознайте се с тази невероятна кухня; вкусете и се вдъхновете от фантастичните вкусове на Перу, които завладяха огромна част от глобалната кулинарна сцена. Ще опитате перуанската кухня в най-добрата и светлина, като научите всички съвременни техники и тенденции, прилагани от професионалистите е в най-добрите ресторанти в Перу.

На 7 ноември 2017 г. шеф Хронис Дамалас ще създаде за вас изключителна дегустация, която ще запомните завинаги. Пригответе се за японска/бразилска кулинарна вечер!

Шеф Танос Стасинос, експерт в “Nikkei Cuisine” ще приготви прекрасна дегустационна вечеря на 10 ноември 2017 г. Подгответе се да опитате Nikkei Cuisine, която прави уникално културно сливане между японски и перуански вкусове, сервирайки ги точно във вашата чиния.

На 11 ноември 2017 г. ПРЕМИЕР приветства с добре дошъл известния шеф Марио Перез, директно от Ресторант Лека в Барселона. Той ще готви „Тропическа перуанска кухня“, която ще развълнува сетивата ви!

На 15 ноември 2017 г. шеф Атинагорас Костакос и Алексис Зопас приготвят незабравима дегустационна вечер, вдъхновена от мексиканската и цикладската кухня, сливайки мексикански и цикладски вкусове!

През последния уикенд 17-18 ноември ще бъдете удивени от автентичните и изискани местни вкусове, като ще имате възможност да готвите заедно с децата си. Не трябва да пропускате това уникално събитие!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара