Пет от звездите на хитовия сериал „Приятели“ от 90-те години на миналия век се събраха отново за специално двучасово предаване на телевизия Ен Би Си в чест на режисьора Джеймс Бъроус, съобщи Би Би Си.

fr

Специалното предаване събра отново заедно Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър и Мат Лебланк. Шестият „приятел“ Матю Пери пропусна събирането заради ангажименти с театралната му постановка „Краят на копнежа“ на лондонския Уест Енд. Пери все пак се включи чрез сателитна връзка, за да представи петимата си колеги и да сподели опита си от работата с режисьора ветеран Джеймс Бъроус.

„Бихме направили всичко за Джим Бъроус, който ни предостави възможността на живота ни. Благодарение на него заедно преживяхме приятелство, семейство, раздели, бебета, изобщо всичко, и освен това изпитахме обичта на целия свят“, сподели Дженифър Анистън.

fr2

Дамите от хитовия сериал допълниха, че са пренесли екранното си приятелство и в живота. Актрисите с умиление си спомниха как през 10-те години, докато са се снимали в „Приятели„, са хапвали един и същ обяд – салата, приготвяна от Анистън.

През последните 40 години 75-годишният Джеймс Бъроус е режисирал стотици епизоди от хитови телевизионни сериали, сред които „Приятели„, „Уил и Грейс„, „Бар Наздраве„, „Такси„, „Фрейзър„. По време на специалното предаване в негова чест бяха показани клипове и от други поредици, над които той е работил.

На събирането присъстваха и звезди от режисираните от Бъроус сериали „Уил и Грейс“ и „Бар Наздраве„. В края на специалното телевизионно предаване Джеймс Бъроус излезе на сцената, за да благодари на бившите си колеги за подкрепата.

Някои фенове обаче останаха разочаровани от т.нар. „събиране“ на любимците им от „Приятели“ и побързаха споделят недоволството си в социалните мрежи. От писанията им стана ясно, че почитателите са очаквали реален епизод, отбелязващ събирането на звездите от хитовия сериал, а вместо това е трябвало да гледат трибют.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара