На острова на изобилието, Корсика, L’OCCITANE откри натурално съкровище, което живее изключително дълъг живот – растението безсмъртниче. Неговото органичното етерично масло е богато на активни молекули с уникални свойства срещу стареене. Колекцията с безсмъртниче на марката съдържа това пищно масло и предлага цялостна грижа, която осигурява моментално стягане и комфорт на кожата.

Сега марката добавя още един продукт към серията – Immortelle Precious Emulsion – скъпоценна емулсия за лице с безсмъртниче.

Бързо абсорбиращият се млечен лосион подхранва и хидратира кожата, като същевременно намалява размера на порите, подобрява текстурата и еластичността й.

Създадена от  97% съставки от естествен произход, тази бързо абсорбираща се емулсия е лека млечна течност, наситена с:

Етерично масло от безсмъртниче – естествено средство против стареене, което намалява появата на бръчки и помага срещу загубата на стегнатост на кожата,

Микро хиалуронова киселина – задържа вода и стимулира синтеза на хиалуронова киселина. Хидратира, възстановява и подсилва кожата.

Супер воден екстракт от безсмъртниче – естествен антиоксидант, мощен като витамин Е, който предпазва кожата от външни агресии като замърсяване.

Екстракт от леща – помага за намаляване на вида на порите и  подобряване на текстурата на кожата.

Лосионът е подходящ за нормална към  комбинирана кожа.  Нанасяйте сутрин и вечер върху чиста и суха кожа след серума. Може да се използва като лек овлажнител, но може да се използва и като третиране и да се прилага преди обичайния ви овлажнител.

Затоплете текстурата в дланта на ръката, след това масажирайте кожата с кръгови движения, след което направете нежни потупвания  с върховете на пръстите.

Цена: 75 мл – 116 лв.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара