На 2-ри октомври планетата на комуникациите Меркурий сваля оковите на ретроградното си движение и се отправя на разходка по пътя си.

Напомням, че неговото ретроградно движение започна на 9-и септември, в 8 градуса на знак Везни и приключва сега, в 24 градуса на знак Дева.

Предстои Меркурий с бърза мисъл и ясни планове, бавно и постепенно да вдъхва надежда на застиналите ни във времето идеи, резултати и планове.

Сайтът на астролог Венета Матева

До 11-и октомври, движението му ще бъде през последните градуси на знак Дева. Това ще донесе яснота в плановете и раздвижване в делата. Очаквайте повече възможности, лесна комуникация, разбирателство и реални резултати.

След 3-и октомври спокойно пристъпете към подписване на сделки, договори и споразумения. Сега вече покупката на нов автомобил не крие риск от последващи проблеми, свързани с него. Ремонтите му също ще се радват на бързина и успешност. Покупките на електроуреди не крият риск за качество и успешно използване.

Ако имате поставена диагноза или сте правили изследвания в последните 20 дни, сега е подходящо време да потърсите допълнително мнение и да повторите тестовете си. В личен план очаквайте повече разбиране и подкрепа. Следва повече яснота по възникнали лични и професионални спорове и недоразумения.

Директното движение на Меркурий, приключва една дълга и мъчителна среща с Нептун, която от две седмици ни носи

усещането за объркване, неяснота и безсилие.

Очаквайте подредени мисли и конкретни желания.

Пряко облагодетелствани от директното движение на планетата до 11-и октомври ще са родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Козирози. Те могат да очакват важна информация и раздвижване в личен и професионален план.

Родените в трета декада Близнаци, Стрелци и Риби трябва да бъдат търпеливи в преговори и избягващи конфликти. Животът се подрежда такъв какъвто трябва да бъде. Не се ядосвайте за неща, които не зависят от вас. Ценете това което се случва и му благодарете за яснотата, която ви носи.

Между 11-и и 30-и октомври, Меркурий ще се движи през знак Везни. С влизането си в знака, обаче го очаква сърдития и недружелюбен Юпитер. Този конфликт на планетите на 10-и, 11-и и 12-и октомври ще ни носи разминаване между нашите решения и мнението на околните за тях. Това усещане ще бъде оборено от чисти мисли и ясни цели. Оставете настрани общоприетите норми и бъдете себе си, без угризения и колебания.

След 13-и октомври, идва заслужената лекота и спокойствие. Отношенията ще имат зелена светлина и общуването ще се случва по-лесно. Периодът е прекрасен за развитие на идеи, творчество, вдъхновение и общуване. Свързването между хората ще бъде лесно и градивно. Ще имаме по-малко изисквания и ще бъдем склонни да даваме повече свобода на себе си и другите.

Тази енергия ще бъде бързо усетена от

всички Близнаци, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи.

Ще е време за действия, осъществяване на планове и сбъдване на мечти.

Този период ще носи повече напрежение на знаците Овен, Рак и Козирог. Те трябва да бъдат внимателни към околните, търпеливи и избягващи клюки и интриги.

До 17-и октомври Меркурий ще се движи по пътя, по който вече е минавал, преди да стане ретрограден. В периодът на така наречената „ретроградна сянка“ очаквайте да получите отговори и резултати по започнати преди месец разговори и дела. Времето дотогава е подходящо да анализирате и потърсите отговори на зададени вече въпроси. Ползотворен ще е периодът да потърсите развитие и реализация на забавени сделки и преговори.

Желая здраве и попътен вятър на всички!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара