Избрани дневни и нощни кремове от иновативната антиейдж серия Hyaluron-Filler от Eucerin са на специална пролетна цена само през месец март.

Дълбоко хидратиращите формули със свежи и леки текстури ефикасно предотвратяват ранната поява на първите признаци на стареене и подпомагат запълването на появилите се вече бръчки. По-високият слънцезащитен фактор ни пази от по-силното слънце във вече по-дългите пролетни дни и защитава кожата ни от преждевременното стареене, предизвиквано от слънцето – фотостареене.

Нощните кремове осигуряват ефективна хидратация, докато стимулират регенерацията на кожата. Специалната оферта е валидна само през м. март 2021 г. или до изчерпване на количествата.

След дългите, студени месеци, в които се борехме със суха, лющеща се кожа и търсехме по-плътни текстури и интензивни хидратанти, е време да олекотим своя режим. През пролетта можем да направим следните промени:

  • да включим повече почистване и ексфолиация за премахване на мъртвите клетки и намаляване на черните точки. На помощ тук идват Eucerin® Hyaluron-Filler Свиващ порите серум и Eucerin® Hyaluron-Filler Нощен пилинг и серум;
  • да заредим с грижа с по-леки, ефирни, освежаващи формули;
  • обезтелно да увеличим слънцезащитния фактор в дневния ни крем – SPF30 е минималното, на което препоръчваме да се доверите, а Eucerin предлага два такива продукта – Hyaluron-Filler Дневен крем SPF30 за всеки тип кожа и Hyaluron-Filler + Elasticity Дневен крем SPF30 за зряла кожа;
  • да пиете много вода, за да се хидратирате и отвътре, и да спортувате – колкото повече се движите, толкова по-свежа и сяйна изглежда и Вашата кожа, поради по-засиленото циркулиране на кръвта в тялото.

Серията Hyaluron-Filler предлага решение на всички нива – за всеки етап от процеса на стареене на кожата и за всеки тип кожа. А само през март кремовете са на специална цена от 44.99 лв., вместо 59.93 лв. Можете да ги откриете в аптеките в страната и на www.eucerin.bg.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара