Calvin Klein представя своята пролетна колекция за сезон 2021 – Blank Canvas. В нея марката акцентира върху минималистичната си концепцията, като превръща моделите си в бяло платно, чрез което всеки може да изрази своето творчество.

За пролетната колекция Blank Canvas, американската марка залага на базовите и емблематични за нея модели. Тези задължителни елементи от гардероба като бялата тениска, класическите дънки и легендарните за бранда модели бельо с монограм са трансформирани през призмата на устойчивите материи, за да предоставят безгранична възможност за себеизразяване.

Кампанията, е заснета от Марио Соренти и режисирана от Терънс Нанс. Те улавят актьори, певци и танцьори в наративна сцена, разказана в съкровени кадри. Съвременни поп културни идоли като номинираната за Grammy рапърка и активист Megan Thee Stallion и актьорът Джейкъб Елорди, познат на публиката като Нейт от небезизвестния сериал на HBO – Euphoria, както и като спътник на модела Кая Гербер. Те са само част от пъстроцветните лица на пролетната кампания на американския бранд.

За колекцията Blank Canvas, Calvin Klein залагат на класиките, които надграждат с нови, устойчиви технологии като Air Fx Tech. Тези нови технологии, комбинирани с добре познатите силуети създават иновациите при бельото. Монохроматични, полово неутрални модели са акцент при Jeans серията, допълнени от мото якета и памучни тениски.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара