Натуралната козметика от линията bevola naturals® е най-новото попълнение към собствената козметична марка на Kaufland – bevola®. Всички продукти са климатично неутрални и са сертифицирани от независимата организация с нестопанска цел NATRUE. В състава им няма силикон, парафини, минерални масла, микропластмаси и чисто синтетични оцветители и аромати.

Гамата bevola naturals® включва повече от 15 артикула, които покриват всички ежедневни нужди на едно семейство – от орална хигиена до шампоани и душ гелове, включително и специализирана козметика за мъже. За оформление на опаковките, Kaufland адаптира ръчно рисувани илюстрации на водещи съставки, с което създава модерен и атрактивен вид и подчертава естествения произход на козметиката.

Новата линия bevola naturals® е част от богатото разнообразие от продукти на собствената козметична марка на Kaufland bevola®, чийто асортимент включва повече от 180 артикула.

Kaufland непрестанно работи за обогатяване на марките си. Разработването на нови продукти е част от концепцията за Оne Stop Shopping, насочена към повишаване броя и качеството на предлаганите на артикули.

Kaufland България предлага асортимент от над 20 000 качествени продукти на изгодни цени. Сред тях са, както традиционни продукти, така и все повече иновативни предложения, част от които са и климатично неутрални продукти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара