На 26-и август, планетата Меркурий ще се отправи на пътешествие в дома на знак Везни, което поради ретроградното движение в периода от 10 септември до 3 октомври, ще продължи до 29-и октомври.

Обратното движение на планетата ще започне на 8 градуса в знак Везни и ще приключи в 25 градуса на знак Дева.

Домът на знак Везни е гостоприемен и уютен. Той е голям с високи тавани и огромни прозорци. Обзавеждането е на ниво и във всеки негов ъгъл се усеща класа и аристократизъм. Там всеки гост е добре дошъл и единственото изискване е да носи добро настроение,

усмивка и добронамереност.

Меркурий тук трябва да бъде внимателен, защото мебелите са скъпи, всичко блести от чистота и изискванията на домакините са високи. Посрещат го с богата и вкусна вечеря, топъл душ и постеля и нека почива, защото сутринта ще го очакват нови предизвикателства.

Сайтът на астролог Венета Матева

Меркурий е планетата, която описва начина ни на мислене, говорене, изразяване и свързване чрез общуване с околния свят. В следващите близо 2 месеца тя ще бъде изправена пред интересни ситуации и предизвикателства. За това ще допринесат положителните аспекти с Марс и Сатурн, предизвикателните с Юпитер и Плутон, както и ретроградното движение в знака.

До 6-и септември, Меркурий подкрепен от Марс ще влезе в открит спор с планетата гигант Юпитер. Ще се чувстваме уверени и подкрепени от околните, но въпреки това може да имаме усещането, че вървим в неправилна посока. Това усещане ще бъде оборено от

чисти мисли и ясни цели.

Оставете настрани общоприетите норми и бъдете себе си, без угризения и колебания.

Между 9-и септември и 3-октомври Меркурий ще е ретрограден в знак Везни и Дева. В този период отложете подписването на нови договори. Времето е удачно за ревизия на съществуващи бизнес и лични отношения.

Между 19-и 24 септември, се оставете в обятията на прекрасния разговор между Меркурий и Сатурн. Той е полезен и градивен. Ще ни даде време за успешни преговори, искрени разговори, честност, съпричастност и постигнати резултати. В професионалната сфера очаквайте нови възможности и зелена светлина в плановете. В личен план, дните са подходящи да бъдете откровени, да

споделяте и да търсите решения.

Лесно ще бъде да поставяте граници, да изисквате и в същото време да разбирате и да бъдете разбрани.

Между 24-и 28-и септември Меркурий ще има сложен разговор с ретроградения Плутон. Единственото, което е хубаво да правим в този период е да пускаме, всичко, което се отдалечава от нас. Не се опитвайте да задържате навици, рутина и загубили стойността си дейности и хора.

Представителите на въздушните знаци – Близнаци, Везни и Водолей ще искат и ще променят с лекота личния и професионалния си живот. Обърнете внимание на външния си вид, работата си, гардероба си, отношенията си с колегите, шефовете и партньорите.

Не се страхувайте от промени,

те идват за да внесат хармония в живота ви.

Лъвовете и Стрелците, ще се радват на динамичен, активен и пълен с варианти период. Бъдете разумни и мъдри в изборите си. Събитията ще се тълпят на опашка пред вратата ви и ще очакват вашите избори и решения.

По-трудна за усвояване ще е енергията за знаците – Овен, Рак и Козирог. Тях съветвам да не предприемат нови действия свързани с любовта и кариерното развитие. Ако действате, трябва много внимателно да обмислите всички крайни резултати. Добре подготвени, ще успеете!

За всички останали знаци времето ще премине бързо и градивно.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара