През 2022 г. Фондация „За Нашите Деца“ празнува своите 30 години отдаденост на децата. По повод юбилея фондацията стартира кампания под надслов „Стани 1 от 30“.

Основна цел на инициативата е да обедини 30 човека, които да посветят рождените си дни на най-малките деца в България, които срещат затруднение в своето развитие или са лишени от родителска грижа. Тези деца са каузата, на която фондацията се е посветила.

„За Нашите Деца“ търси 30 души, за които децата са също толкова важни и искат да отбележат своя празник за развитие и щастливо детство.

Повече подробности за кампанията може да откриете тук.

За каузата:

Във Фондация „За Нашите Деца” работим всеки ден, водени от мисията си да създаваме среда, в която всяко дете в ранна възраст развива своя потенциал, заедно със семействата и общността. През първите години на фондацията се учихме как да бъдем полезни на нуждаещите се и как работата ни да бъде устойчива.

Една от първите ни големи инициативи беше създаването на механизъм за предотвратяване на изоставянето на новородени и малки деца.

През първото десетилетие на фондацията стартирахме приемната грижа в България като алтернатива на изоставянето на деца в домове. Вярваме, че само в семейство, полагащо грижи за детето, то може да развие своя пълен потенциал.

През второто ни десетилетие създадохме Детска къща – сигурно място за малки деца и бебета, останали без родителска грижа.

На нашия 30 годишен юбилей открихме втория ни Комплекс за ранно детско развитие, който обединява множество безвъзмездни услуги за деца и семейства.

Днес фондацията ни достига до над 2200 души годишно.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара