Постоянно сте в търсене на начини как да достигнете идеалното за вас тегло? Истина е, че за да го постигнете, е нужно да разберете тялото и нуждите си и да направите положителни промени в живота и дома си, към които да се придържате. Благодарение на новите технологии, тези четири умни устройства на Xiaomi предлагат ключова информация и решения, които ще ви помогнат да останете в правия път и ще ви вдъхнат мотивацията, от която се нуждаете, за да постигнете целите си.

Повече свобода, сила и прецизност

Всеки знае, че да имате какво да слушате по време на тренировка, без значение дали любимата си музика или мотивационен подкаст, прави тренировката ви в пъти по-забавна и ефективна. За тази цел ваш верен помощник са безжичните слушалки Xiaomi Buds 3T Pro, които с впечатляващия си дизайн, лекота и качество на звука, могат да станат незаменима част от тренировката ви. Независимо кой спорт практикувате – бягане, силови или високо интензивни тренировки – няма нещо, което да създава повече неудобство от заплитането в кабела на слушалките, което неимоверно прекъсва тренировката ви. За да не спада никога мотивацията ви, Xiaomi Buds 3T Pro са способни активно да изолират страничните шумове и издържат безпроблемно до 2 дни ползване.

Можете да свържете слушалките си Xiaomi Buds 3T Pro към смарт часовника си Xiaomi Watch S1 Active, специално създаден за привържениците на спорта. Той ще ви предостави над 100 тренировъчни режима и ще ви позволи да си напомняте за следващото упражнение, без да се налага да изваждате телефона си, да го държите постоянно или да се чудите къде точно да го оставите. Способността на Xiaomi Watch S1 Active да проследява подробно показателите ви и прогреса – като стъпки, разстояние, пулс, качество на съня – ще ви доближи до целта ви както да държите килограмите си под контрол, така и върху здравето ви в дългосрочен план.

Тайната на отслабването: 30% тренировки, 70% хранене и 100% отдаденост

Чували ли сте за правилото 70/30? То гласи, че формулата за отслабване е 70% правилно хранене и 30% спорт. И понеже „плочките се правят в кухнята“ е важно да съчетаем интензивните тренировки с подходящ здравословен хранителен режим. Mi Smart Air Fryer е необходимо решение по пътя ви към отслабването и здравословния начин на живот. 360-градусовото готвене с въздух намалява значително мазнините и ще ви позволи да се храните без да изпитвате вина. Знаем, че десертите между храненията са любими за повечето от нас и затова Mi Smart Air Fryer не е просто еър фрайър, а може да приготвя и полезни снаксове като сушени плодове и йогурт.

Напредвайте в спортните си цели

Понякога дори и да сме стриктни в тренировките и храненето си ни се струва, че не напредваме в целите си да останем във форма. В такива случаи на помощ идва кантарът Mi Body Composition Scale, който ще ви предостави конкретни и прецизни данни за това дали режимите ви имат оптимален ефект. Той е способен да измерва не просто теглово ви, но и пълният състав на тялото ви: мускулна маса, мазнини, вода и други. Няма нещо, което мотивира повече от това да видим, че прогресираме. Затова, Mi Body Composition Scale ще ви даде както необходимата информация, която ви е нужна, така и ще ви вдъхне мотивация смело да се стремите към целите си.

С тези умни устройства от Xiaomi не само сте по-близо до постигане на целта си да поемете контрола над килограмите си, но и до това да притежавате по-добър и здравословен начин на живот. Можете лесно да ги откриете в партньорската мрежа на бранда, в официалния магазин на Xiaomi в Paradise Centre, както и в официалния онлайн магазин на бранда www.mi-bulgaria.com.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара