Представяме ви коледните изкушения от любимата френска марка L’Occitane.

Коледна лимитирана серия с карите и куркума – златно лате

L’Occitane карите и круша

Пикантен зимен аромат, който създава топло и уютно усещане. Продуктите на това кремообразно гурме са с лека пухкава консистенция съдържащи 5% карите. Ароматът е съчетание от екзотичната  куркума от Индия и свежестта на портокал и бергамот. Кремът за тяло хидратира и подхранва кожата ви  и оставя деликатен блестящ воал.

Кремът за ръце е с консистенция на бита сметана, прави кожата ви гладка и нежно ароматизирана. Балсамът за устни с карите изглажда устните и създава мокър ефект. Душ пяната е като истинска сметана за сладкиши, която придава истинско вълшебство на моментите под душа.

Аромат на круша и роза

L’Occitane круша и розаL’Occitane ни потапя в празничното настроение чрез вкусния аромат на поширана круша, отгледана в имение със 100-годишна традиция. Розата е от градините в  Грас, ръчно брана рано сутрин.

Джинджифиловият аромат засилва коледното настроение! В серията има лимитирана тоалетна вода 50 мл, крем за тяло , който хидратира и придава деликатен аромат и крем за ръце, който прави кожата ви пухкава и излъчваща вкусния аромат на сочна круша!

 

Календари, пълни с изненади

коледен календар L’Occitane

Класическият вариант на коледния календар на L’Occitane съдържа 24 мини любими и най-продавани продукта за лице , коса и тяло.

В премиум варианта ще откриете луксозна селекция продукти в размер за път.

Тази година е създаден и нов вариант за най-лоялните почитатели на марката! Той е изработен от 100% органичен  памук и може да се използва много години! Всеки сам може да избере кои любими продукти да сложи вътре.

Открийте коледните изкушения на L’Occitane  https://bg.loccitane.com/

Facebook Twitter Google+

0 Коментара