Нова козметична марка на нашия пазар – Bileya – е единствената, която предлага продукти с естествен, жив рибен колаген, идентичен с този, който произвежда собственото ни тяло.

Biliana

Собственичката на Bileya – Биляна Бързакова, е партньор и на полската козметична компания Colyfine- единственият производител на жив колаген в света. Субстанцията е масово приложима и може да се използва в различни козметични, хранителни и фармацевтични продукти.

В град Гданск е открит уникалния метод за извличане на колаген от риба сьомга в студена екстракция. Точно 12 са стъпките на технологичния процес, които се пазят в дълбока тайна. По този начин се запазва и неговата биологична активност.  В света през последните години са разпространени близо 3 милиона бутилки. Този колаген е прилаган и препоръчван от най-добрите пластични хирурзи в Холивуд.

Колагенът е протеина на живота и младостта, основният компонент на съединителната тъкан на тялото ни. Той е един от най-важните градивни елементи на човешкото тяло. Това вещество е налично в гръбначните животни, което ги отличава от всички други видове.

Колагенът играе важна роля в поддържането на еластичността на кожата. До 25-годишна възраст, човешкото тяло поддържа производството на колаген на същото ниво. За съжаление, след изтичането на този срок, производството на колаген намалява.

С напредване на възрастта, нивото на колаген и еластин в нашето тяло намалява, което води до увисване и образуването на бръчки, костите отслабват и ставите се износват.

Действието на естествените колагенови протеини е несравнимо по-широко и по-силно. Живият колаген доставя на вашата кожа всичко, от което тя има нужда. Той притежава висока степен на абсорбиране, има много добра поносимост от кожата, не предизвиква алергии и дразнене на кожата при прилагане, нежно ексфолира епидермиса, като по този начин ускорява обновяването му, изсветлява пигментните петна и изравнява тена на кожата, увеличава способността на кожата да задържа вода, видимо подобрява хидратацията на кожата в областта на нанасяне, увеличава устойчивостта, свежда до минимум появата на мимически бръчки, стимулира организма да произвежда свой собствен колаген.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара