За мен Лео Бианки е най-добрият износ на Италия в България. Той идва тук за пръв път през 1992-а. От 2005-а просто усяда. Участва в Биг Брадър, подкрепя приютът на animal rescue, има три заведения с италианска кухня и атмосфера. Той най-често е там, където помага в кухнята. И гледа децата заедно с половинката си Лучия. Лео е голям! Затова и не пипам неговия уникален българо-италиански говор. Вярвам ще го разберете и ще го харесате и вие.

10256075_10152382313595540_7943797475312283784_o

Лео, как си представяше бащинството, преди да станеш баща?

От родители съм слушал само добри неща и бях сегурно, че да ставаш баща е нещо уникално. Обаче не съм очаквал да е чак толкова голямо щастие.

А какво е в действителност?

Първо от всичко – голяма отговорност. 2 деца е двойно отговорност и за това трябва да се внимава. Поне за първите 18 години. 

1509787_10152382310765540_2129671913314930597_nИ така, представи ни близнаците, моля те!

Николо е първото, кои направиме в една приятна вечер в Ню Йорк, а Маттия е следващата вечер в Лос Анджелис. Прилича на приказката, обаче всичко е реалността. Едно е “Изток”, а друг е “Запад”. 

Какво беше твоето детство в Италия ?

До 20 години беше супер! Мега лошо момче, неприятне неща, нелегални, единствено, от кое съм избягал, е наркотици. Друго всичко съм правил…Ако трябва да се върна назад във време обаче, ще да направи едно към едно! Кефи ме лудите неща! Сега вече не мога.

Има ли нещо от твоето детство, за което не искаш да си спомняш?

Загубата на сестра ми, която ни остави завинаги на 39 години. Както и първия юмрук, който съм забил в лицето на един приятел. Това са нещата, кои искам да забравя. Обаче не мога.  

Кога за пръв път в живота си чу за България и какво си помисли за нашата страна?

Първи път благодаря на футбол, на Христо Стоичков. Помня, че отвори географична книга (вероятно атлас) и не мога да намери България, явно защото я търся до Русия. 

Какви бяха твоите родители ? Баща ти, майка ти….

Майка – лека й пръст, е най-голяма жена, кои съм виждал. Само любов за семейство и само добри спомени. Баща ми е уникален мъж. Никога не ме удари една шамара. Той ми обяснявам и ми научи на уважение на кой е пред мене. Винаги! 

Лео, кой беше шамарът, който никога няма да забравиш?

Може би, кога в училище са викали майка ми, да ме взема и да говори с директор, защото съм обидил професор по математика, което доведе до наказание – една седмица в нас. По-голямо наказание, че повторил една година в училище. 

Пазиш ли си играчки от твоето детство?

Помня една играчка, като мишка, помня и една кокошка. И помня, че двамата бяха гаджета. 

10271540_10152382310450540_9194503184285334390_n

Как реагира, когато разбра, че ще имате деца?

Кога разбра, че имам дете, беше супер емоционално. Разплака се с Лучия, а кога разбра, че са два деца, пак разплака се от страх! Симооооо, това е супер емоция!

Има ли разлика в това, как се гледат деца в Италия и в България?

Не вярвам. Единствено наши приятели в Италия, като разбрали, че в България къпят деца всеки ден в баня, казали, че не добре така. В Италия – 1-2 пъти на седмицата. 

Как реагират хората, когато отидете на консултация с бебетата?

Реакцията е добра. Да имаш близнаци е приятно нещо. Не се среща много често и хора се радва, така че ние се радваме още повече. И Николо и Маттия – двойно повече. 

Лучия как се разбираше с лекарите, като не знае български?

Лучия знае много по-добре от мен български. Даже аз не ги разбирам лекери, а тя ги разбира.

10258551_10152382309665540_6433518590068439817_o

Какви хора искаш да станат децата ти?

Първо от всичко, да са живи и здрави. След това искам да стават едни от най-добри футболисти и едни от най-добри певеци. Майтап, разбира се! Какво те си пожелаят. Аз единствено кои трябва да направя, е да им показвам правия път. 

Има ли нещо от твоето минало, което не би им разказал?

Не. Даже бързам да обяснявам къде съм грешил и къде не съм.

С какво ги храните?

В момента пият само мляко на прах. За съжаление, Лучия не можа да ги кърми… скоро започваме с манджи. 

Хубава страна ли е България за отглеждане на деца?

Разбира се, че е хубава. Имате много местенце, къде може да се разходите, паркове, голями молове…..

Започна ли да правиш спестявания за децата?

Оооо, да! Откога са родени, ние не мислиме повече за моито и на Лучия. Мислиме всичко да е за тях. И да не забравяме, че те са малки, обаче са почнали да работят на 2 месеца в ТВ7 в рубрика “Малките деца с голяма надежда”, така че надявам се този въпрос да го даваш на тях след няколко години.   

Къде ще е първото място, на което ще ги заведеш в чужбина?

Тъкмо заминаваме за Италия! Така, че Бинго! 

Кой ви помага вкъщи? Няма ли да викнете някоя баба от Италия да си погледа внучетата?

Баба Анна и дядо Енцо са били много важни хора, кога Лучия ражда Маттия и Николо и благодарение на тях аз бях в къщата на „Биг Брадър All Stars”. Сега имаме детегледачки Жана и Христина. Те не са адреналинки, обаче са супер важни за нас!

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара