Eucerin представя отлично решение за хидратация и облекчаване на суха и чувствителна кожа на тялото, подходящо както за жени, така и за мъже, в т.ч. активно спортуващи. Новият Eucerin® pH5 Гел-крем е с ултралека, немазна текстура, която се нанася лесно, абсорибира се бързо и не оставя следи. Кожата остава мека, гладка,  освежена и дълготрайно хидратирана, със стабилизирано pH. Формулата е обогатена с декспантенол, глицерин и pH цитратен буфер.

Кожата е най-големият орган в нашето тяло. Когато е здрава, тя ни предпазва успешно от външни дразнители. Сухата кожа не съдържа достатъчно липиди и субстанции, които да задържат водата в нея. По този начин защитната ѝ мантия, която е леко киселинна (с pH между 5.4 и 5.9), е нарушена и отслабена.

За да подпомогне поддържането на оптимални нива на pH на кожата, Eucerin® влага във формулата на новия гел-крем pH цитратен буфер. С негова помощ се възстановява  естественото pH на кожата и се активират защитните ензими, които регулират развитието на бактерии и съдействат за обновяването ѝ. Същевременно, глицеринът  хидратира ефективно, като привлича и задържа водата в кожата. Декспантенол, извличан от витамин В5, подпомага хидратацията на външните слоеве и има регенеративни свойства.

Формулата има лека кремообразна текстура, която оставя усещане лукс и комфорт върху кожата. Действа незабавно при нанасяне. Продуктът се абсорбира бързо и оставя чувство за лекота и свежест.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара