Предстои Новолуние в знак Дева, което ще се случи на 15-и септември (петък), в 4:40 часа, на 21 градуса в знака.

Този път новата Луна започва да расте заедно с директното движение на палавия Меркурий, който напуска поредната си ретроградна фаза. Планетата се отправя на директно пътуване в знак Дева, а двете светила отварят врата на новите ни планове и цели. Процесът смело и категорично ни поканва на сцената на Живота с ясния призив

да бъдем уверени в себе си и да потегляме по избрания път.

Сайтът на астролог Венета Матева

Прегръдката Луната и Слънцето, създава магичен момент, в който на Земята се отварят нови възможности, които карат желанията ни свързани със сферите управлявани от знак Дева да се сбъднат. Това са желания свързани с храненето, здравето, работата ни, служенето, чистотата и отговорността.

Това Новолуние има силата да ви помогне да изградите нови здравословни навици, да започнете спорт, диета, грижа за тялото или духа си. То ще ни кара да подредим себе си, да създадем своята малка, подредена и организирана вселена в този вид и форма, в която я търсим наоколо. Всички сме част от един свят. Нека на това Новолуние всеки се погрижи за себе си и осъзнае, че неговите мисли и действия са част от един голям и необятен процес във Вселената.

Тази година двойката Луна и Слънце срещат неразбиране от планетата Нептун, която категорично се стреми да внесе объркване в намеренията ни и липса на конкретен план за действие. Това не трябва да ви отказва от планове, които имате нужда да осъществите. Бъдете наблюдателни и слушайте, но не губете вярата в себе си и следвайки целите си, и вървете напред и нагоре.

Подкрепа на двете небедни тела смело и безотговорно дават щедрият Юпитер и своенравният Уран. Тази дружина има планове да ни зареди с надежда, дари с вяра и да ни накара да търсим, борим, преследваме и откриваме повече щастие, късмет и лекота. Уран е готов да ни помогне да излезем от зоната си, да бъдем по-смели, ентусиазирани и щури в изборите си. Отпуснете се в хамака на това Новолуние и мечтайте,

чертайте и дерзайте към най-смелите си желания.

Изберете не повече от 3 желания, които са ви най-важни и значими. Избирайте мислите си внимателно и бъдете отговорни към тях. Помислете дали онова, което ви привлича, ще ви радва след време и дали може да платите цената, на онова което искате. Ценете себе си, бъдете предвидливи и избирайте мъдро.

Когато се спрете на нещо с чисто сърце и ясни мисли, си представете, че онова, което толкова силно искате, се е случило. С това чувство

изпишете желанието си на лист хартия,

тетрадка или тефтер в първите 8 часа след новолунието. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията я пуснете във въздуха. Ако решите можете да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-я ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например приемам, реализирам, сбъдвам, успявам, достигам. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно. Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот.

Това новолуние е възможност да реализирате желания, свързани със следните теми:

 • Създаване на ред. / Успявам да създам подредба в …
 • Изграждане навици. / Успявам да изградя навици за …
 • Дисциплина. / Успявам да бъда по-дисциплиниран и изпълнителен към обещанията в живота си.
 • Чистота. / Избирам да се грижа за чистота.
 • Трудови навици. / Решавам да бъда отдаден и верен на работата си.
 • Организираност. / Избирам да бъда по-организиран в делата си.
 •  Перфекционизъм. Избирам да бъда перфекционист в разумни граници.
 • Критичност. Решавам да бъда по-малко критичен към себе си и другите.
 • Обвинения. / Пожелавам си с лекота да се освободя от навика да обвинявам себе си или другите.
 • Сръчност. / Решавам да развия умение за сръчност.
 • Хранене. / Успявам да се храня здравословно.
 • Грижа за здравето. / Избирам да се грижа за здравето си и да обичам себе си.
 • Отговорност. / Решавам да бъда по-отговорен към поетите ангажименти.

Знак Дева управлява здравето в областите чревен тракт, храносмилателна система и слънчевия сплит. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми. Времето е подходящо за релаксиращи и ароматерапевтични масажи.

 • Решавам здравословните си проблеми с …
 • Намирам правилната информация за мен.
 • Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Успех на всички!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара