Класическата парфюмна линия Chloé миналата есен беше разширена с Chloé Rose Naturelle, а сега приветстваме по-интензивната версия, Chloé Rose Naturelle Intense – парфюмна вода, която възхвалява емблематичното цвете на линията, розата, повече от всякога.

Естествено наситено ухание на роза  

В стремежа си да намали въздействието върху околната среда и да използва естествени съставки, когато е възможно, Chloé Rose Naturelle Intense е формулиран със 100% естествен аромат, алкохол и вода. Нищо друго. Не съдържа изкуствени оцветители и е веган.

Розата е органична, а дъбовата есенция е извлечена от преработена дървесина в дърводобивната промишленост.

Този нов аромат на дървесна роза е създаден от парфюмериста Alexis Dadier. Сладък, свеж бергамот прави дебют в композицията. След него идва чисто и леко нероли с нотки на портокалови цветчета, последван от благородна и изискана есенция от органична роза. Отличителната нотка на дъбово дърво е нюансирана с леко опушено с оттенък на ванилия. Основа от кремообразно сандалово дърво придава пълнота, докато кедър потапя аромата във вечна елегантност.

Символичен цвят

От архитектурните си линии и женствената панделка до контурите, напомнящи слънчевите плисета на Chloé, новият Eau de Parfum е поставен в разпознаваемия флакон на линията Chloé Signature. Разликата е новият нюанс листно зелено – символ на природата, украсяващо панделката и кутията.

Флаконът Chloé Signature е обновен, за да намали въздействието върху околната среда. Рециклираните материали сега представляват 25% от стъклото и 40% от картона, използван за кутията. Панделката е изработена от 100% рециклиран полиестер.

Автентична женственост 

„Моята природа, моята сила“: това е мотото на жената Chloé, представена от британската актриса Луси Бойнтън. Думи, които придобиват пълно значение в кадъра, заснет от фотографа Карим Садли за Chloé Rose Naturelle Intense. Разположена на фона на сияйно небе и целуната от слънцето растителност, героинята се появява пред обектива, нежна, но решителна. Връщайки ни само към най-важното, тя резонира с уверена, автентична женственост, освободена и естествена. Духът Chloé в най-чистата му форма.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара