От компанията ретроградни планети това лято се оттегля мъдрия учител и господар на кармата – Сатурн. На 18-и октомври той ще спира да се движи и на 23-и октомври излиза от ретроградна фаза, оставайки стационарен още три дни.

Сатурн

Хрумва ми да сравня ретроградния период, като уютно време прекарано в голям самолет изобразяващ пътуването на живота ни. Настанени сме удобно с куп мисли и планове и без възможност да правим каквото и да било. Имахме на разположение близо 5 месеца да разсъждаваме, подреждаме, разместваме, мечтаем, усещаме, надяваме се, анализираме и плануваме. Бавно и спокойно в компанията на ароматно кафе, топла кифличка с шоколад и гледката на пухкави облачета през прозореца.

Време е да се огледаме, да вдигнем услужливата масичка пред нас, да потърсим връхната си дрешка и да се подготвим за слизане.

Сайтът на астролог Венета Матева

Сатурн от позицията си в знак Водолей има за цел да ни помага и да ни дарява с мъдрост в новите ни начинания и планове. Неговото ретроградно движение може би забави някои наши проекти, но именно те имаха нужда от нашето внимание и нова гледна точка. С директното движение на Сатурн очаквайте развръзка на затънали във времето проблеми и нерешени загадки. Очаквайте яснота, подреждане и отговори.

Между 18 и 28 планетата ще е стационарна. В това време може да имате чувството, че всичко което сте започнали забавя ход и търпеливо спира в изчакване на по-добра възможност да се случи. Не бързайте и не изисквайте на всяка цена. Помислете дали не ви се дава възможност за последни корекции и финални щрихи.

До 30-и януари 2023 година, Сатурн за втори път ще мине по-пътя, по който мина преди да бъде ретрограден, или професионално казано се намира в ретроградна сянка. Времето до тогава ще ни даде възможност за поправка на дела, анализ на отношения и ревизия на това, което вече сме започнали.

Ще имаме възможност да минем още един път по старите пътечки преживяли уроците или подаръците на Сатурн, по-мъдри, решителни и уверени в собствените си избори с воля и кураж.

сатурн

До 15-и ноември е в сила и напрегнатия аспект на Сатурн с планетата Уран. Въпреки това бъдете смели и решителни, като продължите старите си дела. Не разпилявайте времето си, бъдете последователни и мъдри в решенията си.

Ще усетите раздвижване в делата си

и сякаш всичко, което ви е тежало и някак е изоставало във времето, бавно ще започне да се подрежда. Големите неща изискват време, което сега ви се дава. Не се отказвайте и не мислете, че всичко което правите е безсмислено.

Сатурн винаги е справедлив и винаги дава това, което заслужавате. Цени желанието на всеки да бъде успешен. Уважава постоянството и ще подкрепи и възнагради всеки, който не се отказва от мечтите си. Очаквайте да се появят стари проблеми, които се налага да решите окончателно. Възможно е да се срещнете със ситуации, които смятате, че са преминали. Това което може да се поправи ще се върне при вас, но това което не ви е нужно ще си отиде завинаги за да освободи място за нови преживявания, хора и хоризонти.

Директното движение на планетата ще се усети най-много от родените във втора и трета декада Овни, Близнаци, Везни, Стрелци и Водолеи. При тях събитията, наредени на опашка, ще очакват решения и трансформация. Същите ще бъдат изправени пред избори, които могат до голяма степен да променят живота им. Успех!

Попътен вятър и късмет могат да очакват родените с асцендент Лъв и Водолей.

Предпазливи, търпеливи и внимателни в решенията си трябва да бъдат родените във втора и трета декада Телци, Лъвове и Скорпиони. При вас събитията може да са неочаквани и по-трудни за приемане. Вярвайте, че това което се случва е най-доброто за вас. Обмисляйте добре решенията си и приемайте с лекота тези на околните. Отворете широко вратата си за нови емоции и позволете старите да напуснат живота ви.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара