Хиперпигментни петна по кожата могат да се появят по всяко време, те са устойчиви, но не са толкова непобедими, колкото повечето хора си мислят. Всеки, който е пробвал двете ефективни формули срещу хиперпигментни петна на Vichy – Liftactiv B3 DARK SPOTS серум и Liftactiv B3 ANTI-DARK spots SPF50 крем, може да потвърди това.

Добрата новина е, че линията Liftactiv вече е още по-силна – с помощта на Liftactiv B3 ANTI-DARK spots нощен крем срещу хиперпигментни петна с чист ретинол, който третира този проблем в различни слоеве на епидермиса през нощта, когато активността на меланоцитите е минимална и клетъчното обновяване е в своя пик.

Ретинол и ниацинамид – непобедимо дуо

Liftactiv B3 ANTI-DARK spots нощен крем срещу хиперпигментни петна с чист ретинол е разработен въз основа на научни познания, за да се справи с проблема с хиперпигментни петна в основата им.

Формулата съдържа 4% мощен ниацинамид (витамин В3) и 0,15% чист активен ретинол. Кремът с ниацинамид действа върху хиперпигментни петна, като предотвратява миграцията на меланин и образуването на нови петна на епидермално ниво, като същевременно изсветлява съществуващите петна. От друга страна, ретинолът, звездата в грижата за кожата против стареене, ускорява обновяването на клетките, което води до подмладена и освежена кожа с по-равномерен тон, по-малко бръчки и петна.

Следвайте протокола

За най-добри резултати следвайте последователно протокола. Сутрин, след почистване, нанесете няколко капки Liftactiv B3 серум против тъмни петна, който ще осигури надеждна защита срещу образуването на хиперпигментни петна, като същевременно ще намали видимостта на съществуващите петна по кожата. Втората стъпка е SPF защитата. Затова всеки ден след серума нанасяйте крем против тъмни петна Liftactiv B3 SPF50, който не само осигурява UV защита, но и ефективно коригира съществуващите хиперпигментни петна, изглажда бръчките и освежава тена.

Поради високата концентрация на дерматологично активни съставки, не е необичайно да почувствате зачервяване, леко изтръпване или сухота на кожата след нанасяне на нощен крем Liftactiv B3 ANTI-DARK spots с чист ретинол. За да постигнете максимални резултати, през първата седмица нанасяйте продукта два пъти седмично, увеличете употребата на всяка втора вечер през втората седмица, а през третата седмица нанасяйте продукта всяка вечер, като коригирате количеството според поносимостта на кожата си. Въпреки че е обогатен със защитни фактори, след нанасяне на продукт с активни съставки, не се излагайте на слънце и използвайте продукти с висок SPF като UV Age Daily.

За да премахнете съществуващите петна и да предотвратите появата на нови, използвайте ефективния протокол на Vichy, препоръчан от 70 000 дерматолози. Нощен крем Liftactiv B3 ANTI-DARK spots против хиперпигментни петна с чист ретинол ще ви помогне да се събуждате всяка сутрин с видимо по-ярка и подмладена кожа, с по-малко бръчки и петна. Здравето е важно, започнете с кожата си!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара