Напрегнат период за представителите на всички зодиакални знаци. Твърде много фактори едновременно ще влияят върху жизнената дейност на хората и в сравнение с предишните две седмици мнозина ще се чувстват като натегната пружина.

Седмицата започва с напрегнат аспект между двете войнствени планети Марс и ретроградния Плутон на 11 юни, но той ще се усеща и ден преди, и ден след това. Борбите за власт и ресурси, ревността и жаждата за отмъщение могат да станат много интензивни през тези дни. Трябва да се внимава на многолюдни места, по пътищата, тъй като агресивната и нагнетяваща атмосфера допринася за увеличаване на нараняванията и пътните инциденти. Възникват много препятствия, които сами по себе си да преодолеете е почти нереалистично.

Също така през първата половина на седмицата Меркурий в напрежение със Сатурн влияе неблагоприятно на сферата на интелектуалната дейност. Грешки, конфликти, повреди на оборудване и средства за комуникация ще създадат допълнителни трудности. Срещите с партньори, обсъждането на важни въпроси, стоковите и паричните транзакции е по-добре да се насрочат за четвъртък, петък или събота.

Вечерта на 12 юни енергийният фон ще се подобри малко, защото на този ден в 11:08 ч. ярката кармична точка – Бялата Луна, ще навлезе в Близнаци за 7 месеца. Транзитът ще има най-благоприятно въздействие върху взаимоотношенията и текущите задачи.

14 юни – Слънце в съвпад с Меркурий – под влиянието на този аспект хората стават по-активни, излизат от стресови ситуации, стремят се да се утвърждават и да представят своята гледна точка пред другите. Творческата енергия бие на очи, появяват се нови идеи, работа, запознанства. Денят е подходящ за пътуване, посещение на официални органи, закупуване на техника или автомобил.

Овен

Седмицата ще премине при висока емоционална натовареност. И въпреки че се очаква да бъде напрегнато „състезание с препятствия“, определено ще стигнете първи до финала! Максимално внимание към детайлите трябва да проявят онези, чиято работа е свързана с пари. За изпълнението на прости задачи ще са необходими много усилия и време, количеството работа непрекъснато ще нараства, което няма как да не потисне морално. Ако заемате ръководна длъжност, ще трябва да се сбогувате с некомпетентни и безскрупулни работници.

Телец

Бъдете внимателни към дреболиите, както и към всички документи от финансов характер, тъй като досадните грешки могат да предизвикат сериозни проблеми. Не всички хора, които са ви близки, са надеждни и си струва да преразгледате обкръжението си. Опитайте се да не се въвличате в конфликтни ситуации, вземайте добре обмислени решения, за да не се налага в бъдеще те да бъдат преразглеждани. Обсъждайки условията на сътрудничество, ясно договаряйте всички детайли. Добри печалби са възможни от правенето на бизнес с чуждестранни компании.

Близнаци

Финансовите приходи ще бъдат нервни и нестабилни. Добри печалби се очакват в областта на медиите, информационните технологии и логистиката. Инвестициите в дългосрочни проекти ще бъдат най-успешни през втората половина на седмицата. Очакват се големи промени в сферата на чувствата. Ако сте самотни, има шанс да срещнете любовта си. Подкрепата на роднините ще ви помогне да укрепите семейните връзки и да постигнете желаните цели. Мнозина очакват преместване в друг апартамент или дори смяна на града. Или пък обичайният път ще се промени, например към работата.

Рак

Отношенията на влюбените ще бъдат като влакче в увеселителен парк. След няколко седмици страстите ще утихнат, така че не се увличайте прекалено много в изясняването на отношенията си. За тези, които ценят съюза си, хороскопът препоръчва да не се секат от рамо. Въпреки факта, че от страна на партньора се чувства студ, а да се разбере кой е виновен е невъзможно, в бъдеще ще можете да възстановите предишната връзка, да я направите по-силна. Грижата и нежността ще ви помогнат да изразите любовта си по-добре от хиляди думи.

Лъв

Не се отказвайте от паузата, необходима ви, за да разсеете всички съмнения относно бъдещата съдба на вашата двойка. Свободните мъже и жени ще бъдат привлечени от лесни, приятни запознанства, които ще завършат с дългосрочни връзки. Като цяло здравето ви сега е неуязвимо. Въпреки това се опитайте да се предпазите от стрес: възможно е да изпаднете в безсъние поради пренапрежение. Водните процедури и спортът ще ви помогнат да нормализирате емоционалното си състояние.

Дева

Предстои ви динамична, но не и най-лесната седмица от лятото. Вслушвайте се само във вътрешния си глас – в трудни ситуации той ще ви даде правилния съвет. Този период е неутрален за професионалните дела. Все пак бъдете внимателни, особено ако има сделка, нов проект или откриване на филиал. Сега не бива да се доверявате на никого, а финансовите документи трябва да се пазят в ред. При бизнесмените все още става въпрос за спорни въпроси, свързани с финансови задължения, различни видове плащания и компенсации.

Везни

Седмицата е подходяща за подновяване на стари делови връзки. Взаимоотношенията с нови партньори са трудни, а факт е, че именно вие нямате желание за компромиси. Предприемачите ще трябва да помислят за преструктуриране на бизнеса си, за въвеждане на цифрови технологии. Включете в проектите си млади и креативни специалисти. Тези, които работят в големи корпорации, ще получат повишение или малко увеличение на заплатата. Семейството, децата и роднините ще изискват значителни разходи.

Скорпион

Сега е по-добре да заделите малък „запас“. Избягвайте нови инвестиции. Жените ще имат шанс да срещнат своята „сродна душа“, а мъжете може да се влюбят сериозно. Семейните съюзи ще се сблъскат с проблем от друго естество: ще трябва да изразходват много енергия и време, за да се грижат за децата. Семейният бюджет ще се пука по шевовете заради високите разходи. За да не се окажете разорени, изчислете предварително всички разходи, откажете се от това, без което можете да минете. Топлите празнични вечери ще ви помогнат да сплотите семейството си.

Стрелец

Ще ви се наложи да вземете редица важни решения, които ще определят бъдещето ви. Те са свързани с работата и с личния живот и както винаги, вие ще бъдете отговорни за всичко! Има шанс да възстановите отношенията си с роднини и приятели, с които сте се скарали, това се отнася и за бившите любовници. В професионалната сфера ви очакват много приятни промени, но много ще зависи от колегите и бизнес партньорите. Всички промени предполагат стабилен растеж и движение към вашите цели. Успехът ви е гарантиран, ако успеете да се възползвате от благоприятен шанс.

Козирог

Ще има възможност да подобрите условията на труд, като се преместите на друго работно място. Служителите ще могат да покажат своите способности и таланти, което ще ви позволи да получите повишение или да укрепите съществуващата позиция. Тези, които отдавна търсят работа, ще могат да намерят перспективно място. Втората половина на седмицата е по-продуктивна във всяко отношение, въпреки че в началото на седмицата много неща ще се забавят. Домашните дейности, като например подобряване на дома, закупуване на предмети, които украсяват домакинството, ще изискват вашето внимание и участие.

Водолей

Финансовото положение може да се нарече двусмислено. Като цяло ще има достатъчно пари за всичко, ако бъдете по-прагматични. Нивото на доходите ви сега пряко зависи от хладната глава. Най-добрата инвестиция ще бъде покупката на недвижим имот, ако има „залък“. Отношенията в семействата са по-спокойни и в един случай съпрузите просто са уморени от кавги, а в друг случай предпочитат безразличието. Влюбените ще изпитват напрежение в отношенията си, особено ако има проблеми с доверието.

Риби

Сега сте по-привлекателни от всякога за противоположния пол. Опитайте се да не се привързвате към хора и обстоятелства и не правете далечни планове, наслаждавайте се на момента. Подсъзнанието ви може да ви подсказва, че е време да пренастроите живота си, тъй като нещо ви напуска завинаги. Има върху какво да помислите, за да определите причинно-следствените връзки на миналото и настоящето. Направените изводи ще ви помогнат да се чувствате комфортно в новите социални условия.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара