Коледният дух е вече тук! Зарадвайте себе си и близките си с козметичните адвент календари.

Адвент календарите са една от забавните традиции преди Коледа. Идеята на тези коледни пакети с 24 номерирани кутийки, е да ни помогнат да сме по-усмихнати в дългите днипре ди Коледа и да се насладим на малките подаръчета, които ще отваряме всеки ден преди Бъдни вечер. Това със сигурност е един от най-забавните начини да направим очакването на празниците още по-приятно и забавно.

Предлагаме ви селекция от коледни адвент календари с козметични изненади.

25 бюти изненади

Блестящ хайлайтър днес, вълнуващи брокатени пигменти за очи и тяло утре, а в деня след това изкуствени непокорни мигли за коледен грим – мечтата на всички любители на красотата и малките подаръци по повод празничния месец! Тази мечта е на път да се сбъдне с лимитирания коледен календар 25 DAYS TO SLEIGH. По традиция, ексклузивният календар включва 25 бюти изненади в пълен размер, които да отваряте в дните до Коледа включително. Направете подаръците още по-специални и ефектни с адвент календар Profusion 25 DAYS TO SLEIGH.

Празничната колекция на Kiehl’s

Kiehl’s празнува своя 170-и празничен сезон с разширена колекция от най-обичаните продукти за грижа за кожата на марката в опаковки със забавен дизайн в ограничени количества, създадени в сътрудничество с художничката Мерилу Фор. За илюстрациите тази година Фор улавя несравнимата енергия на Ню Йорк и превръща емблематичния квартал East Village във вълшебна страна на мечтите, изпълнена с разнообразни и уникални герои, споделящи празничната тържественост.

Специализирала в областта на дизайна на герои, дръзките цветове и графичните композиции, френският илюстратор и художник Мерилу Фор се стреми да създава произведения на изкуството, които предизвикват радост с нейния смел и игрив стил.

Страната на мечтите

Страната на мечтите и даровете ви очаква в календара с активности на Kiehl’s, който е в ограничен тираж. С вдъхновен от празниците дизайн на художничката Мерилу Фор, зад всяка вратичка на тази колекция се крие по един от любимите продукти за грижа за кожата.

Цена: 185,00 лв.

Коледната къщичка на NIVEA

 

И тази година коледната къщичка на NIVEA крие интересни изненади. В Advent календара на марката, посветила се на грижата за кожата, ще намерите чудесна селекция козметични продукти за лице, тяло и коса. Сред тях са мицеларни почистващи продукти, кремове, дезодоранти и любимите на всяка жена маски за лице. И най-интригуващото – в календара се крият интересни дамски аксесоари, някои от които са полезни дори в кухнята.

Препоръчителна цена: 59,99 лв.

24 мига радост

В навечерието на Коледа мислим за малките, но специални моменти, докато очакваме с нетърпение празника на любовта. Какво не трябва да липсва, разбира се? Любовно изпълнен адвент календар като „24 sparkling moments of joy“! Това означава, че коледният сезон ще бъде незабравим и тази година, защото ви очакват 24 искрящи и творчески изненади: 21 лимитирани продукта и 3 бюти фаворита от стандартната гама.

Цена: 58,99 лв.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара