От днес до 20.04.2020г. VIVACOM предоставя допълнително 300 национални минути към всички социални фиксирани гласови тарифи. Бонус минутите ще бъдат прибавени към планове Инвалиди 160 и Инвалиди 300, създадени специално за хора в неравностойно положение. Допълнителни минути се прибавят и към Ограничен план, предназначен за хора, включени в програма за социално подпомагане.  Клиентите с абонаментен план VIVAFIX Special също ще получат бонуса от 300 минути.

Като социално-отговорна компания VIVACOM предостява улеснения на хората в неравностойно положение, тъй като те имат специална нужда от подкрепа в условията на принудителна изолация, предизвикана от извънредното положение. Чрез допълнителните минути, най-уязвимите членове на обществото ще могат да поддържат дистанционнен конкакт със своите близки и да избегнат риска за своето здраве.

Компанията отчита, че в ситуация на извънредно положение е възможно да се появят недобросъвестни хора или организации, които да се възползват от създалото се чувство на несигурност и повишено напрежение в обществото с цел лично облагодетелстване.  Потенциални телефонни измами спадат в тази категория действия, поради което VIVACOM продължава да поддържа постоянната си връзка с Национална служба „Полиция“. Периодично ги информира за предприети от  действия в посока ограничаване и превенция на телефонните измами.

Това е поредната инициатива на VIVACOM в подкрепа на националната кампания срещу COVID-19 #ОставамВкъщи.

Компанията предоставя и безплатен достъп до повече от 145 канала на всички клиенти на сателитна телевизия и до над 230 канала за тези, използващи интерактивна телевизия. Също така осигурява безплатен достъп до 20 април до допълнителните медийни услуги от VIVACOM Видеотека – филмов пакет MAXI,  Nickelodeon On Demand, Disney On Demand и поредицата Disney English с 3 сезона, от които малчуганите могат да учат английски език с любимите си Disney герои.

За клиентите на мобилен интернет VIVACOM  предоставя безплатен пакет от 10 000 МВ, който може да бъде заявен през приложението МyVIVACOM, а в продължение на 1 месец до 20 април ще подарява допълнителни 2 000 МВ, валидни за използване всеки уикенд в посочения период, също заявени през мобилното приложение. А вече и всеки клиент, платил месечната си такса през приложението MyVIVACOM, получава 2 000 МВ еднократно, които може да сподели и с приятели.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара