Социалната организация Соник Старт обяви, че отчитайки ситуацията с разпространението на коронавирус, ще предостави безвъзмездно услугите на своя специализиран екип в цялата страна, на всички, които имат нужда от психологическа подкрепа. Това е част от дългогодишната програма на социално ориентираната организация, която съществува в България повече от 10 години и предлага огромен набор от услуги.

Организацията обедини ресурсите и професионалистите си от цялата страна в подкрепа на най-уязвимите в условията на извънредно положение в България. Соник Старт има готовност да предоставя дистанционни консултации по телефон и мейл на всеки, който има затруднения – физически, психосоциални, емоционални. Или пък просто иска да сподели страховете си, свързани със своето здраве и безопасност.

Ръководителите на всеки център осъществяват всекидневна връзка с Оперативните щабове към съответната община, за по-бърза реакция при кризи и за оказване на съдействие от компетентността на местната власт.

Всеки, който би желал да се възползва от безплатните услуги, може да се свърже с центровете на Соник Старт по телефон или мейл, публикувани на: https://www.sonikstart.eu/contacts/

Много популярни българи подкрепят кампаниите на организацията.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара