Брънч с аромат на ванилия и дрескод „Добри обноски“ – така може да се опише представянето на новата книга на експерта по етикет и автор на „Софтпрес“ Невена Басарова –  „Упражнения по етикет“ – практично помагало към бестселър наръчника „Детска академия за добри обноски“.

В разговор с главния редактор на издателството – Димитър Риков, тя коментира въпроси, свързани с детското възпитание, и с предизвикателствата, с които се сблъсква всеки родител. Невена Басарова обърна внимание както на трудностите при онлайн обучението и общуването с деца в ситуация на социална изолация, така и на уроците, които малки и големи са усвоили през последните месеци.

Как да говорим на един език с децата,

защо сега повече от всякога е важно да знаят правилата на мобилната комуникация, как се тренира емоционалната интелигентност и как „Упражнения по етикет“ помага на малките ученици да приложат наученото от първата книга на авторката са част от темите, които присъстващите дискутираха.

След официалната част гостите имаха възможност да разговарят с Невена Басарова и да зададат лично въпросите си към нея, докато се наслаждават на вкусните десерти и приветливата обстановка на Vanilla Kitchen, където се проведе събитието.

Междувременно двете книги на Невена Басарова – „Детска академия за добри обноски“ и „Упражнения по етикет“, продължават да са в топ 10 класацията на книжарници „Хеликон“ за най-продавана детска и тийн литература.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара