В свят на хаос, несигурност и болести ние сякаш все по-слабо можем да се опираме на институциите, на които сме разчитали за подкрепа и надежда. С растяща тревожност и сковаващ страх от бъдещето, в един момент се питаме: бихме ли могли да обърнем посоката на собствената си неудовлетвореност и разочарование?

COVER Mignoveno izcelenieМигновено изцеление дава мощно позитивно решение.

Като използвате прости молитви и утвърдителни послания, вие можете да преживеете мигновено изцеление, да получите спокойствие и утеха. Можете да придобиете изумителна вътрешна сила, която да подхрани такова благоденствие и изобилие, за които даже не сте и мечтали.

 

Книгата Мигновено изцеление предлага

243 целебни утвърждения и молитви,

заедно с упътване за обстоятелствата, при които можете да ги прилагате.

Тези методи са прости и ефективни и не изискват предварително обучение и практика. Единственото, което е нужно, е да ги изречете на глас с вяра и с твърдо намерение. След което можете да се отпуснете и да оставите чудесата да се случат.

Необвързани с конкретна религия, тези доказани в практиката универсални методи на духовното изцеление са променили живота на милиони хора по света.

Авторката, д-р Сюзън Шумски, е изтъкнат духовен експерт в областта на самоусъвършенстването, високоценен и уважаван професионален лектор, пастор от „Нова мисъл“ и доктор по теология.

Тя е автор на книгата Божествено откровение, която от 1996 година насам е преиздавана многократно , както и на четири книги, удостоени с награди: Чудотворна молитва, Изследване на чакрите, Как да чуем Божия глас и Възнесение, а освен тях и книгите Изследване на медитацията и Изследване на аурата. Творбите й са преведени на няколко езика и се разпространяват по целия свят.

Д-р Шумски практикува дисциплини по самоусъвършенстване от 1967 година. В продължение на 22 години тя е живяла в Хималаите, в Швейцарските Алпи и в други уединени райони по света под личното ръководство на Махариши Махеш Йоги, просветен учител от Индия, основател на „Трансцедентална медитация“ и духовен наставник на „Бийтълс“ и Дипак Чопра. Седем от тези години тя прекарва като член на личния екип на Махариши. След като изучава метафизика в продължение на още 24 години, защитава докторат по теология.

Като истински пионер на движението „Нова мисъл“, вече близо 45 години д-р Сюзън Шумски преподава йога, медитация, молитва и развиване на интуицията на хиляди ученици от целия свят.

Основател е на „Божествено откровение“, завършена технология за свързване с божественото присъствие и вслушване във вътрешния божествен глас.

Днес тя пътува по целия свят и ръководи семинари, уъркшопи, духовни срещи, предприема обиколки из Индия, Перу и други свещени райони по света. Д-р Шумски също така предлага духовно напътствие и сеанси за терапия с молитва.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара