На 29 август актьорът Камен Донев излиза на сцената на Амфитеатъра в Созопол с Тъжни песни. Публиката ще чуе фолклорна музика в изпълнение на Камен Донев, Ангел Демирев, Петър Миланов, Кирил Добрев, Нели Андреева, Димитър Тишев и др.

 

Kamen_Donev (6)Ако  ви е любопитно как би звучала песен на Бионсе или  Нина Симон в изпълнение на Горан Брегович,  няма как да пропуснете новия проект Balkan Soul. На 30 август, в Амфитеатър Аполония, един от най-добрите балкански духови  оркестри Карандила  и една от най-ярките млади певици  Рут Колева  ще представят в нови аранжименти и джаз импровизации най-големите световни фънк/поп/джаз хитове.

Преди двадесет години дует Авеню участва в созополските празници. В началото на 2015 дуетът записа новата си песен Безвремие, която прозвуча по всички радиостанции  и  оглави класацията на БГ Радио.  Боби Иванчев и Заки Соколов за пръв път организират концертно турне в страната, в което ще участват и финалисти известни телевизионни музикални формати. Ще гостуват на Аполония на 31 август.

Apollonia_pic

След големия успех на  Acoustic Beatles Project, създателите му отново ще отдадат почит към легендарната ливърпулска четворка на 3 септември в Амфитеатър Аполония.  Акустично свирене и нови аранжименти са само част от изненадите, които музикантите са подготвили. Славчо Николов ще е не само китарист, но и певец. Венко Поромански ще свири на барабани, Дони е вокал, бас китара и пиано, а Коцето-Калки ще комбинира пеенето и китарата с флейта. Специални гости на квартета са Кирил Маричков и Иван Лечев.

Група Акага  ще си партнира с младите от Funky Miracle на 5 септември. Любопитен факт е, че за първи път Акага, която залага на стилове като фюжън-джаз, фънк и реге ще представи, заедно с изпълнителя на  хип-хоп Ицо Хазарта, Маймуни и други негови хитове.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара