Дълго чаканата трета книга-игра на Неделчо Богданов – „Българ. Междузвезден унищожител”( ИК „Сиелла”), е вече факт. След като ни срещна с пирати, гангстери, прабългари и индианци, Българ е приготвил още по-вълнуващи приключения, при това не на Земята, а в необятния Космос. Премиерата на изданието е утре и поставя началото на лятното турне на Неделчо Богданов из страната.

nedelcho_bogdanov

В опита ни да спасим Несебър, а впоследствие и Земята, в предишните две книги-игри Българ ни срещна с пирати, индианци, прабългари, марсианци и гангстери. Сега, когато Несебър е в безопасност, а Земята си пътува кротко и необезпокоявано по своята собствена орбита, е време да издигнем приключението на по-високо ниво към последната граница: Космоса! Защото, когато Слънчевата система е заплашена от тайнствен Маскиран злодей, само Гого, Българ и компания могат да я спасят!

bulgar_mejduzvezden_ynishtojitel_coverОсвен с липсата на каквито и да е псувни, груб език и секс, както в анимацията, така и в книгите-игри, Българ и компания са известни с добросърдечния си хумор, забавните пакости, проповядването на толерантност към хора с увреждания и приятелство.

Светът на Българ се развива и променя, за да покаже на малки и големи, че чистият смях ни сближава, и че е универсално лекарство за злободневните ни проблеми.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара