„70 истории с история“, книгата, която „Жената днес“ издаде по случай своята 70-годишнина, вече може да се поръча и да се купи от издателството ни. За жената.

JenataDnes_Book

Сборникът е с подбрани най-интересните, вълнуващи, любопитни четива и снимки от всяка една година от архива на списанието. В него ще намерите пътеписи на Валери Петров и Боян Биолчев, интервю на Блага Димитрова с Дора Габе, разкази от Радичков, стихове от Елисавета Багряна и Дамян Дамянов, разговори с Емил Димитров, Стефан Данаилов и Стоянка Мутафова, текстове от Соня Бакиш, Велислава Дърева, Веселина Седларска и много други. Ще се смеете и страдате с читателите в прословутата ни рубрика „Писма на читателите“, ще се забавлявате с трогателно- наивистичните четива от първите години на списанието и ще разсъждавате по въпросите за секса, децата, семейството, любовта, насилието и женската еманципация в едно пътешествие във времето с нас.

„70 истории с история” е своеобразна автобиография на най-емблематичното и старо българско списание, което възпита поколения българки и порасна заедно с тях. Автентичен и полифоничен разказ от първо лице за живота му година по година. За жената.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара