За първи път в България през март ще гастролира „Большой Московский Цирк” със свръхтехнологичната си извънземна програма „UFO”.

dsc_5476_-_kopiya

Двучасовите представления са на 5 март, 2016 г., София „ Арена “Армеец” и 8 март, Русе  “Булстрад” Арена”. Организатори са DEGRIS EVENTS.

“UFO” е извънземно шоу, чийто сюжет се развива на борда на огромен космически кораб. Неволен гост на кораба се оказва човек от планетата Земя, похитен от обитателите на чужди галактики. Попадайки на кораба, пленникът се запознава с инопланетяни и извънземна цивилизация и разум.

Screen shot 2015-11-09 at 12.41.48 PM

Зрителите на това фантастично, цирково шоу могат да очакват приключения,  полети на космически кораби и неидентифицирани летящи обекти под купола на цирка, срещи със загадъчни същества, циркови номера на ръба на човешките възможности в изпълнението на акробати, гимнастици, жонгльори, клоуни и други артисти.

Screen shot 2015-11-09 at 12.45.34 PM

Авторска музика изпълнена от жив оркестър, опасни каскади на височина 20 м, невероятни светлинни и лазерни инсталации, съвременни звукови и видео технологии, създаващи дълбоки пространствени усещания за космически полет, планетарни образи и  галактически пейзажи. Всичко това и много друго в новото шоу „UFO“.

SOK_7661

„Нечовешки възможности” ще покажат най-добрите циркови артисти в Русия с награди от Монте Карло. Някои от участниците са – едни от най – високите жени в света – сестрите Людмила и Тамара Титченкови, един от участниците в закриването на параолимпийските игри в Сочи – Виктор Кочкин, най – гъвкавият човек в Русия – Алексей Кузмин, представител на една от най – старите циркови династии – клоунът Адам Талин и много други. Общият брой на хората в тази мащабна продукция превишава 100 човека, а реквизитът, нужен за построяването на сцената и космическия кораб, е с тежест 15 тона.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара