Съвсем скоро българската публика ще има възможността да се наслади на един от най-обичаните и завладяващи филми на всички времена по уникален начин. Titanic Live in Concert идва в НДК за своята премиера, за да позволи на киномани и меломани да изживеят неповторимите вълнения от легедарния филм и неговия още по-легендарен саундтрак с изключителна мощ.

Емблематичната история ще се прожектира на голям екран в HD формат за първи път у нас, а 90 души оркестър, хор и келтски музиканти ще нажежат емоциите докрай и ще превърнат това събитие в едно наистина незабравимо изживяване.

Alice Sitting credit Monika Jakubowska copy

Гвоздеят на вечерта обаче ще бъде талантливата Алис Завадски, обявена наскоро от музикалната критика и феновете за истински феномен. Гардиън и BBC я описват като невероятен талант, „неповторим оригинал“ и „сила, излизаща извън категориите“, с „изключително и индивидуално присъствие“. Неслучайно именно на Алис е поверена една от най-важните роли за Titanic Live – тя ще бъде солист във вокалните изпълнения и ще омае публиката с невероятния си и магнетичен глас.

titanic_movie_3

Алис Завадски е истинско чудо на музикалната сцена на Oстрова – пее, композира, свири на цигулка и пиано. От 15-годишна свири по най-големите сцени и фестивали на Острова, а през 2014 г. издава и дебютния си албум China Lane, който се радва на изключителен успех. Именно Алис ще разтопи сърцата на публиката с изпълнението си на „My Heart Will Go On” и ще ни припомни, че има причина саундтракът на Титаник да е един от най-продаваните за всички времена, с над 30 милиона копия.

TL10_RAH_show_©PaulSanders-e1440768707897

На 22 октомври зала 1 на НДК ще се потопи в истински океан от емоции с една от най-докосващите любовни истории в историята на киното, изживяна по нов и по-въздействащ начин.

Билетите за събитието са на цени от 40 до 110 лева и са вече в продажба в OMV, The Mall, билетен център НДК, касите на Eventim.bg в цялата страна, както и на Eventim.bg.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара