Милош Бикович, Кристиан Фридел, Моргана О’Райли, Лек Патравади и Шалини Пейрис се присъединяват към третата част на оригиналния сериал на HBO „Белият лотос“, носител на наградата Emmy®, режисирян от Майк Уайт.

У нас актьорът Милош Бикович е познат с ролята си на Мараш от сръбския сериал „Южен вятър“.

Сериалът ще започне да се снима в Кох Самуи, Пукет и Банкок през февруари и ще проследи нова група гости в хотел от веригата „Белият лотос“.

В началото на годината HBO обяви допълнителен актьорски състав, включващ Лесли Биб, Кери Кун, Дом Хетракул, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, Паркър Поузи, Наташа Ротуел и Тайм Таптхимтонг. HBO си партнира с Туристическата администрация на Тайланд, за да подкрепи заснемането и популяризирането на третата част.

Джанет Греъм Борба, вицепрезидент по продукцията, HBO и Макс коментира: „За нас е удоволствие да си партнираме с „Туристическата асминистрация на Тайланд“, за да изпълним творческата визия на Майк и да покажем всичко, което красивата страна Тайланд може да предложи, докато следващата група гости се настанява в Белия лотос.“

Тапани Киатфайбул, управител на Тайландския туристическа администрация, споделя: „За нас е чест, че удивителният Тайланд е избран като място за заснемане на дългоочаквания предстоящ сезон на „Белият лотос“. Екзотичната природна красота на кралството, богатите исторически забележителности и разнообразните ландшафти са идеалната среда за споделяне на нашата завладяваща култура, фантастична кухня, първокласни уелнес и луксозни предложения и най-вече на нашите хора и тайландско гостоприемство. Тайланд отдавна е смятан за едно от любимите места за снимане на филми в света. Проектът „Белият лотос“ със сигурност ще затвърди статута на кралството като предпочитана дестинация за снимане на филми и дестинация за туризъм, базиран на преживявания, вдъхновявайки още повече посетители на Тайланд“.

Първи сезон, чиято премиера се състоя през юли 2021 г., а действието се развиваше на Хаваите, получи 20 номинации за Emmy® в 13 категории и постигна десет победи – най-много от всички сериали през съответната година, включително за изключителен лимитиран или антологичен сериал. Втората част, чиято премиера бе през декември 2022 г., се развива в Сицилия и получи 23 номинации за Emmy®, включително за Изключителен драматичен сериал.

Създател, сценарист и режисьор на оригиналния HBO сериал е Майк Уайт, който е и изпълнителен продуцент, заедно с Дейвид Бернад и Марк Камин.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара